Vino în magazinele Romstal! Profită de reduceri la peste 2000 de produse

Actualizat la 20 November, 2018 at 02:59 pm

În aceasta perioada magazinele Romstal desfasoara o campanie promotionala pe care nu trebuie sa o ratati. Acesta este momentul sa va rasfatati si sa dati un nou look casei dumneavoastra! Veniti in magazinele noastre si alegeti nenumarate produse de la producatori recunoscuti care sa va faca viata mai frumoasa.

In pliantul dedicat acestei campanii gasiti obiecte sanitare si mobiliere de baie de la diverse branduri recunoscute pentru atentia asupra detaliilor si calitatii – Ideal Standard, Roca, Kolo. De asemenea, puteti alege o cabina de dus (Kroner sau Novellini) dintre diversele modele disponibile la reducere. Unele modele au pretul scazut sub jumatatea celui initial!

Tot aici puteti afla mai multe detalii despre modele de cazi, coloane si seturi de dus, baterii si accesorii de baie de la producatori precum Grohe, Ideal Standard, Kludi sau Gedy. Discount-ul ajunge in cazul acestor produse pana la 70%!

Aceleasi reduceri se aplica si in cazul gresie si faiantei. Producatori precum Aparici, Pamesa sau Undefasa garanteaza calitatea produselor in timp ce Romstal se ocupa ca preturile sa fie de nerefuzat. Este momentul ca dumneavoastra sa investiti intr-o casa mai eleganta cu cheltuieli mult reduse!

Si bucataria are parte de o atentie sporita, in pliantul cu reduceri fiind disponibile mai multe modele de chiuvete de inox Franke. Tot aici puteti gasi o centrala in condensatie cu o reducere de 30% dar si o soba tip semineu de la Alfa Plam.

Vino la Romstal pana in 15 aprilie 2018 si bucura-te de preturi incredibile la o gama impresionata de produse! Grabiti-va, aceste preturi sunt valabile doar in limita stocului disponibil!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 746 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *