Vino la Romstal și profită de promoția lunii aprilie la căzile Belform!

Actualizat la 20 November, 2018 at 01:35 pm

In aprilie ai posibilitatea sa-ti echipezi baia cu o cada de calitate de la Belform la un pret redus cu pana la 15%. Vino in magazinele Romstal si profita de promotie! Indiferent ca-ti doresti o cada cu dimensiuni si forma normala sau una pe colt sau cu o forma asimetrica, aici poti descoperi o suita de modele care sa va satisfaca intocmai nevoile.

Promotie cazi Belform Alegerea cazii este dictata in principal de forma si dimensinea baii. Daca suprafata acesteia este una generoasa puteti alege una dintre cazile de colt de la Belform. Acestea sunt destinate unor spatii ample, care sa le puna cu adevarat în valoare, dar si locatiilor in care nu poate fi montata o cada cu dimensiuni si forma clasica. Preferate de cei interesati de designul atipic si de interioarele cu volum , cazile de colt invita la relaxare îndelungata. Cazile Belform sunt produse in Romania folosind cele mai bune materiale si tehnologii moderne fapt care garanteaza produselor durabilitate si fiabilitate pe intreaga durata de folosire.

Cada pe colt Belform

Baia este un spațiu pentru relaxare și momente plăcute. Pentru a vă bucura de tot confortul de care aveți nevoie atunci când doriți să faceți o baie cu spumă, puteți opta pentru căzi BELFORM prevăzute cu dotări speciale care vor face din experiență îmbăiatului una deosebită.

Căzile sunt confecționate din acril, material care le conferă rezistență și durabilitate. Acrilul are de asemenea avantajul că menține apa caldă și că este foarte ușor de întreținut.

Cazi de baie Belform

Cazile Belform beneficiază de forme speciale pentru confortul spatelui și sunt dotate cu rezemători pentru brațe. Orice baie va deveni un adevărat răsfăț cu ajutorul produselor Belform. Cada se potrivește stilului oricărei băi, aducând un plus de confort. Baia va căpăta un aspect modern și deosebit. Nimic nu se compară cu senzația plăcută de baie luxuriantă, care elimină stresul cotidian și vă liniștește, în timp ce vă reîncarcă cu energie pozitivă. Este ideală atunci când terminați o zi istovitoare, ajutându-vă să vă recăpătați tonusul necesar pentru a doua zi.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 727 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *