Vino la Romstal și primești centrala Bosch Condens 7000 plus kit-ul de evacuare și cronotermostatul WIFI CT 100 cu reducere de 500 de lei!

In perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2017, clientii Romstal precum si clientii Reprezentantelor si Francizelor Romstal vor avea un avantaj client de 500 de lei (TVA inclus) la achizitia pachetului centrala Bosch Condens 7000 + kit evacuare + cronotermostat WIFI CT 100.

Adauga pe rand, in cosul de cumparaturi, centrala si cronotermostatul. Introdu, in pagina finalizarii comenzii, codul de reducere BOSCH500 si trimite-ne comanda ta. Livram GRATUIT la tine acasa, oriunde te-ai afla! Poti face rezervare online pentru ridicare din magazine, daca vrei sa si treci pe la noi. Sau pur si simplu, poti solicita oferta in orice magazin Romstal. Grabeste-te sa prinzi reducerea de pret!

Centralele in condensatie Bosch functioneaza pe acest principiu utilizand tehnologia moderna pentru a va ajuta sa incalziti locuinta intr-un mod eficient, economic si ecologic. Prepararea apei calde menajere se face usor si rapid obtinand o temperatura constanta imediat dupa ce ati actionat robinetul. Centrala termica cu condensare pe gaz utilizeaza aproape integral energia continuta in gazul de ardere in procesul de incalzire, ceea ce se traduce printr-un consum scazut de gaze naturale si implicit mai putini bani cheltuiti pentru achitarea facturilor.

Centralele Bosch Condens se incadreaza in noul val de produse prietenoase cu mediul si care participa activ la conservarea resurselor naturale. Consumul redus de gaze se datoreaza arzatorului modulant cu care acestea vin echipate. Acesta realizeaza o reglare automata a puterii termice a arzatorului obtinandu-se economia unei cantitati mari de energie. Acesta este momentul pentru a obtine confort si economie in acelasi timp. Cu ajutorul centralelor termice cu condensare de la Bosch veti valorifica la maximum capacitatea calorica a combustibilului, extragand maximum de caldura pentru confortul locuintei dumneavoastre.

Bosch Condens 7000 W este o centrală termică murală cu condensare, care funcţionează extrem de silenţios. Ea oferă utilizatorilor confortul şi relaxarea adusă de căldura casei, dar şi satisfacţia unor economii considerabile în ceea ce priveşte consumul de combustibil.

• Eficienţă energetică de 109% datorită tehnologiei în condensare.

• Consum redus de gaz metan.

• Dimensiuni compacte şi masa redusă.

• Funcţionare silenţioasă datorită izolării carcasei.

• Emisii poluante minime.

• Ideală pentru apartamente cu suprafeţe mari.

• Poate fi utilizată şi la încălzirea în pardoseală.

Centrala termică murală cu condensare Bosch Condens 7000 este ideală pentru apartamente cu suprafeţe mari, pentru case uni sau multifamiliale, vile.

Avantaje:

• Variante cu puteri de 28 kW, 35 kW şi 42 kW, cu tiraj forţat.

• Disponibilă atât în variantă combi: asigură încălzirea locuinţei şi prepararea apei calde menajere, cât şi în variantă doar pentru încălzire.

• Pompa de încălzire cu turaţie variabilă realizează o economie de energie electrică de până la 50% (opţional pentru modelele ZBR 35 şi ZBR 42).

• Automatizare performantă Bosch Heatronic III cu tehnologie BUS.

• Afişaj multifuncţional.

• Dispozitiv de protecţie suplimentar: combinaţie specială de taste pentru blocarea setărilor, evitându-se modificările nedorite.

• Compatibilitate cu instalaţiile solare.

• Avertizare acustică în cazul unei defecţiuni (opţional).

Bosch Control CT 100 – Este un termostat programabil, inteligent, conectat la internet pentru controlul încălzirii și al apei calde menajere de la distanţă, prin intermediul aplicaţiei Bosch ProControl. Tehnologia avansată a termostatului Bosch Control CT100 permite existenţa unei conexiuni inteligente sau „conversaţii inteligente” cu echipamentul propriu de incalzire pentru a utiliza caracteristicile care contribuie la imbunatatirea eficientei energetice, cum ar fi: functia de detectare a prezenţei si recunoașterea condiţiilor meteorologice, functia de auto-invăţare si multe altele.

–          Control complet asupra temperaturii de oriunde din lume cu ajutorul conexiunii la internet și a aplicaţiei Bosch ProControl

–          Display usor de utilizat si functii usor de programat

–          Functie de compensare a temperaturii fara a fi necesara instalarea unui senzor de temperatura exterioara (accesoriu optional)

–          Functie de detectare a prezentei pentru o conexiune de pana la 5 smart device-uri pentru o mai buna personalizare a nivelului de confort

–          Cu ajutorul aplicatiei poti vedea grafice energetice si o imagine de ansamblu a consumului de combustibil

–          Functiile de detectare a prezenţei, de auto-învăţare si optimizare, permit monitorizarea si adaptarea automata a functionarii, care conduc la cresterea economiilor de energie

–          Functie de vacanta usor de folosit introducand doar data de inceput si sfarsit.

*Promotia este valabila pana la pana la epuizarea stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale (dar se cumuleaza cu reducerea de 5% pentru cronotermostat aplicata in luna septembrie 2017).


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 746 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *