Vino la Romstal și descoperă plăci ceramice pentru pardoseli minunate

Actualizat la 20 November, 2018 at 03:05 pm

O pardoseală din plăci ceramice de calitate va dăinui pentru zeci de ani și va da un aspect elegant oricărei locuințe. De obicei, gresia se utilizează mai mult pentru bucătărie și baie, însă noile tendințe o recomandă și pentru livinguri și chiar domitoare grație rezistenței sporite. Plăcile ceramice de bună calitate acoperă rapid spațiul și vor rezista cu brio traficului intens din cele mai mari camere din locuință.

Românii sunt reticenți la ideea montării de plăci ceramice în dormitoare sau livinguri dar, odată cu apariția sistemelor de încălzire prin pardoseală și aflarea avantajelor oferite de montajul exact și rezistența sporită a ceramicii, tot mai mulți au ales această variantă.

Alegerea plăcilor ceramice pentru pardoseală trebuie să țină cont de anumite reguli. Bineînțeles, contează stilul dar trebuie să ținem cont și de alte aspecte la fel de importante. De exemplu trebuie să stabilim cat de intens va fi traficul în fiecare cameră în parte. Pentru bucătărie sau living, unde petrecem mai mult timp decât în dormitoare, vom alege o gresie cu un coeficient crescut al rezistenței. Astfel aceasta nu-și va pierde calitățile în timp.

Gătitul, mesele cu familia sau relaxarea vor fi activități mai plăcute și mai confortabile pe o suprafață sigură, frumoasă, de calitate. Acest tip de acoperire a pardoselii ne va scuti de muncă suplimentară pentru curățarea suprafeței.

Așadar, plăcile ceramice sunt alegerea perfectă pentru pardoseli întrunind mai multe avantaje într-un singur material. Mai întâi amintim prețul foarte bun. Plăcile ceramice sunt mai ieftine decât marmura sau lemnul și rezistă pentru perioade îndelungate chiar și în condiții de trafic crescut. Totodată ele sunt rezistente la murdărie și ușor de curățat. Pardoselile din plăci ceramice nu rețin umezeala și merg perfect în combinație cu sistemul de încălzire prin pardoseală care să vă ofere cele mai bune condiții.

Romstal recomandă plăci cermaice de la producători recunoscuți pe plan internațional – Aparici, Pamesa, Undefasa, Ibero, Rondine, Panaria. Aceștia garantează produse de calitate cu aspect minunat. Nu vă veți mai face grij privind fragilitatea parchetului sau aspectul deteriorat al acestuia în timp. Produse specifice fiecărei zone ale locuinței, cu proprietăți speciale (anti-alunecare, rezistență sporită, strălucire) sunt disponibile oricând pe romstal.ro și în magazinele noastre.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 771 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *