Vino la Romstal și alege o serie de baterii sau seturi de duș de cea mai bună calitate garantată de Kludi

Actualizat la 21 July, 2017 at 12:51 pm

Romstal va aduce in atentie noile baterii si accesorii pentru dus de la Kludi care vor schimba total modul in care va arata baia dumneavoastra. Avem baterii ingropate pentru cabina de dus care se vor aseza superb pe perete si va vor garanta cele mai relaxante momente la inceputul sau la sfarsitul unei zile. Va propunem doua tipuri ale aceleiasi baterii, Kludi Maris, diferenta intre cele doua fiind ca prima dintre ele are in dotare un divertor care va ajuta sa transmiteti apa de la dus la cada de baie. Astfel ea poate fi montata si deasupra unei cazi. Cea de-a doua nu are inclus acest divertor, fiind special creata pentru cabinele de dus. Ambele baterii sunt dotate cu un maner solid din alama cromata si au un ornament de protectie din plastic cromat al carui diametru este de 150 mm. Cele doua baterii Kludi Maris se monteaza pe perete cu ajutorul unui corp ingropat Kludi. Acesta include vana de amestec din alama cu racord DN15 si un cartus ceramic cu protectie la apa fierbinte.


SET BATERII KLUDI LOGO NEO (LAVOAR, DUS) + SET DUS ZENTA (1F)


Romstal va invita sa achizitionati un intreg set de baterii de cea mai buna calitate la un pret excelent. Setul de baterii KLUDI LOGO NEO include o baterie monocomanda lavoar, o baterie monocomanda dus. Acestora se mai adauga setul de dus Kludi Zenta.
 Bateria monocomanda pentru lavoar Logo Neo are un maner plin care-i intregeste designul robust. Ea face parte din clasa de debit Z avand in dotare un perlator Eco M 24 x 1. Bateria este prevazuta cu un cartus ceramic cu limitator de apa fierbinte, garnitura scurgere G 1 1/4, sistem de montare rapida si racorduri flexibile G 3/8.
Ca si surata ei, bateria monocomanda pentru dus este prevazuta cu acelasi maner plin. Ea se monteaza pe perete, si are protectie impotriva fluctuatiilor de presiune a apei.
 Setul de dus KLUDI ZENTA este format dintr-o bara de dus plus para si furtun de dus Logoflex. Acest set se preteaza excelent in orice baie fiind perfect atat din punct de vedere estetic cat si functional.

SET BATERII KLUDI LOGO NEO 7in1 (LAVOAR, DUS, SET DUS, BRAT CU PALARIE DUS, COT RACORD)


 Setul include:
 – baterie monocomanda lavoar XL – Logo Neo 
 – baterie monocomanda cada-dus, ingropata – Logo Neo 
 – corp incastrat 
 – cap dus ø200 mm, rotund – A-qa 
 – brat dus, 270 mm – A-qa 
 – cot racord furtun SIRENA 
 – set dus 3S, 600 mm – Kludi Logo 

PARA DE DUS LOGO, 1 FUNCTIE, LIMITATOR DEBIT 5L/MIN, CROM


Daca nu aveti nevoie de baterii noi ci doar de o para de dus capabila sa imbunatateasca senzatia de relaxare din timpul dusului atunci puteti opta pentru para de dus Logo 1S prevazuta cu limitator de debit de 5l/min, sistem de curatare si un racord de 1/2''.

SET DE DUS LOGO, TELEFON 1F, LIMITATOR DEBIT 5L/MIN, BARA 62cm, CROM


 Setul de dus Logo cu fixare pe perete este un alt produs Kludi de cea mai buna calitate. Are inclusa o bara de dus de 600 mm, un furtun de dus infoliat in plastic KLUDI LOGOFLEX cu piulite conice cu efect metalic. Para de dus are un debit de 5 [l/min] la opresiune de 3 bari. Setul de dus LOGO are sistem de curatare rapida a calcarului.

SET DE DUS LOGO, TELEFON 1F, LIMITATOR DEBIT 5L/MIN, CU FURTUN 125cm SI SUPORT, CROM


Setul de dus cu suport rigid pentru para de dus si fixare pe perete este un alt produs care va va incanta. La fel ca setul prezentat mai sus vine cu un furtun de dus infoliat in plastic KLUDI LOGOFLEX cu piulite conice cu efect metalic. Para de dus cu debitul de 5 [l/min] are un singur mod de pulverizare, insa acesta este deosebit de relaxant.


BATERIE KLUDI DIANA LIFE PT SPALATOR, PIPA LEBADA, 3.8L/MIN, CROM


Ultimul produs prezentat in aceast articol este bateria monocomanda pentru spalator DIANA LIFE de la Kludi. Ea se distinge prin designul simplu, minimalist, care o va scoate in evidenta in orice bucatarie. Surprinde prin manerul plin cromat, pozitionat in lateral, element aparte care o deosebeste de bateriile cu pipa lebada din gama. Bateria pentru spalator Kludi Diana Life este dotata cu un perlator PCA CACHE M 16,5 x I, un cartus ceramic cu limitator de apa fierbinte si racorduri flexibile. Ea se monteaza extrem de facil devenind foarte rapid cel mai important element al oricarei bucatarii.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 771 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *