Vino la Romstal și ai calitate la cel mai bun preț!

Romstal este o companie dinamica, care nu activeaza doar pe piata din Romania. Moldova, Ucraina, Serbia si Bulgaria sunt alte tari in care se pot gasi magazinele noastre specializate. Acestea se ocupa de comercializarea echipamentelor de instalatii pentru constructii.

Calitate la pret bun

Oferta companiei include peste 15.000 de produse aflate in stoc, caracterizate de o calitate recunoscuta mondial, pe care Romstal o adopta ca politica de piata. Portofoliul Romstal este grupat in 5 categorii de interes, gestionate de divizii specializate: Termo, Hidro, Sanitare, Electrice si Ceramice.

Romstal asigura consultanta tehnica in configurarea sistemelor si in alegerea produselor, un nivel de stoc livrabil imediat in orice punct din tara si livrare prompta la domiciliul clientului, la baza careia stau reteaua extinsa de depozite regionale si parcul auto important. De asemenea, ne ocupam de puneri in functiune si autorizari conforme cu cerintele legale in vigoare, service si piese de schimb in perioada de garantie si postgarantie pentru produsele noastre. Romstal inseamna calitate!

Depozit Romstal

Caldura devine importanta pentru fiecare si cand lipseste si cand este prezenta in exces. Solutiile noastre, destinate confortului termic rezidential, comercial si industrial includ aplicatii. Echipamente si accesorii atat pentru incalzirea cat si pentru racirea spatiilor interioare. Livram instalatii complete de incalzire cu combustibil fosil (gaz metan, GPL, lichid, lemn), combustibil regenerabil (lemn, peleti, energie solara) sau electrice (centrale termice, pompe de caldura), instalatii de racire (chiller, roof-top, sisteme VRV, mono sau multisplit), generatoare de aer cald si rece, preparatoare de apa calda menajera, calorifere, sisteme alternative de incalzire, automatizari dedicate si toate produsele conexe si accesoriile necesare.

Divizia Hidro gestioneaza un portofoliu important de furnizori grupati pe categorii de produse: tevi, robineti, fitinguri, rezervoare, pompe, filtre, contoare, sisteme de imbinare, sisteme de canalizare, sisteme de irigatii si antiincendiu. De asemenea, tevile Pexal originale sunt o exclusivitate Romstal in Romania, integrate in oferta completa a diviziei. Un etalon al calitatii, marca Pexal a ajuns chiar sa dea un nume intregii clase de tevi multistrat si a creat in vocabularul comun expresia de “teava pexal”. Marca originala exista doar la Romstal!

Romstal ofera solutii atractive, pline de bun gust pentru amenajarea locuintei si in materie de placi ceramice. Fiecare camin are propria personalitate, iar aceasta poate fi pusa in valoare folosind cele mai noi colectii de gresie si faianta. Fie ca vorbim de interior sau exterior, fiecare client poate alege dintr-o bogata varietate de texturi, nuante si finisaje clasice sau inedite.

Astazi va prezentam in aceasta pagina cateva produse de calitate inalta la preturi excelente! Produsele selectate fac parte din categoriile TERMO, HIDRO si CERAMICE.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 771 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *