Vino la Romstal și ai 10% reducere la pompele electronice Dab Evotron

In perioada 1 august – 30 noiembrie 2014 pompele electronice Dab Evotron pot fi achizitionate din magazinele Romstal la preturi excelente. Dab Evotron sunt pompe electronice de circulatie folosite in instalatiile domestice de incalzire sau racire, in circuit inchis sau deschis.

Pompele Dab Evotron se incadreaza in clasa A de eficienta energetica, avand implicit un consum scazut de energie, totul datorita convertorului de frecventa si al motorului sincron cu magnet permanent. Dispozitivul electronic, ce face parte din componenta pompei, detecteaza automat schimbari cerute de instalatia de incalzire sau racire, adaptand performanta pompei la cerere, intotdeauna cu un consum scazut de energie si cu o optima eficienta.

De asemenea, functionarea pompei poate fi setata in fuctie de situatie, cu ajutorul panoului de control, pe care sunt afisate setarile facute.

Astfel pompa poate functiona in trei moduri de control diferite:

  • cu presiune constanta (pe una din cele doua curbe),
  • cu presiune proportionala (pe una din cele trei curbe)  
  • cu turatie constanta (pe una din cele trei curbe).

Functia Smart Sleep permite un consum de energie imbunatatit si optimizat pe timpul noptii.

Corpul pompei este din fonta, fiind izolat termic. Motorul este sincron cu rotor umed din tehnopolimer, arbore din ceramica si carcasa din aluminiu.

Fluidul pompat trebuie sa fie curat, fara uleiuri minerale, solide, sa nu fie vascos, sa fie neutru din punct de vedere chimic si sa aiba aproximativ proprietatile apei, continutul de glicol sa nu depaseasca 30 %.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *