Vino acum la Romstal si castiga unul dintre premiile campaniei “100 de ani pentru Romania, 100 de premii Romstal pentru tine”

In perioada 12 noiembrie – 15 decembrie 2018 te invitam sa participi la campania “100 de ani pentru Romania, 100 de premii Romstal pentru tine” care iti poate aduce un voucher de 100 de lei pe care il poti utiliza la o noua achizitie in magazinele noastre.

Tot ce trebuie sa faci este sa achizitionezi produse de la Romstal de minimum 100 lei fara TVA/factura si sa te inscrii pe site-ul www.romstal.ro/centenar , cu informatiile tale si ale facturii emise in urma cumparaturilor de la noi. Poti fi unul dintre castigatorii celor 100 vouchere ROMSTAL in valoare de 100 lei, valabile pentru achizitii viitoare in magazinele noastre de minim 150 lei. Voucherele castigatorilor pot fi utilizate in perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2019 pentru orice cumparaturi care depasesc valoarea amintita.Campanie Romstal Centenar

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, folosind platforma random.org, in data de 17 decembrie 2018. La tragerea la sorti vor participa toti participantii la campanie care indeplinesc criteriile specificate in Regulament. Tragerea la sorti pentru aceste premii Romstal va fi efectuata de o comisie formata din 5 reprezentanti ai companiei.

Prezenta Campanie este organizata si se desfasoara in conformitate cu prevederile legale referitoare la desfasurarea loteriilor publicitare, asa cum sunt acestea reglementate de Ordonanta Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si a serviciilor de piata (republicata) si are ca scop promovarea produselor comercializate de ROMSTAL.

Campania se deruleaza cu respectarea prevederilor regulamentului oficial care este obligatoriu pentru toti Participantii. Regulamentul este disponibil in permanenta, in mod gratuit, oricarui solicitant, pe pagina dedicata campaniei pe www.romstal.ro, precum si la sediul Societatii “ROMSTAL IMEX” S.R.L, din municipiul Bucuresti, sos. Vitan-Bârzesti nr.11A, sectorul 4, pe toata perioada desfasurarii Campaniei.

Nu este posibila inlocuirea premiilor cu contravaloarea acestora in bani si nici modificarea parametrilor premiilor. Premiul revine numai Participantului desemnat castigator si nu poate fi transmis unor terte persoane decat in conditiile prevazute de lege.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *