Villeroy&Boch – Trăiește clipa în felul tău

Începând cu 2020, Villeroy&Boch, brandul german de ceramice de lux cu o tradiție de peste 270 de ani in domeniu, lansează proiectul Love the moment your way (Trăiește clipa in felul tău).

Intr-o lume in continua mișcare, in care cu greu găsim timp pentru noi înșine, va propunem un moment de pauza, in care sa ne regăsim și sa ne reincarcam cu energie.

Și unde altundeva suntem cu adevărat noi înșine decât in spațiul intim al baii.

Propunerea Romstal: amenajează o baie Villeroy&Boch Subway 2.0, o colecție ‘la fel de versatilă ca viața însăși’.

Subway 2.0 include lavoare, vase wc și mobiliere de baie adecvate atât pentru amenajarea băilor mici de apartament cât și a băilor matrimoniale.

Lavoarele Subway 2.0 au un design minimalist și funcțional, cu spațiu de spălare generos și margini de depozitare ample pentru obiectele utilizate curent.

Noua generație de vase wc Subway 2.0 include inovația DirectFlush, care permite curățarea eficientă a vasului folosind o cantitate redusă de apa. Designul fără rama de spălare permite curățarea și întreținerea facila a celor mai înalte standarde de igiena.

Vasele wc pot fi dotate cu capace de wc soft-close in varianta standard, dar și cu design ultraflat pentru un plus de elegantă.

Atât lavoarele cât și vasele wc sunt disponibile cu tratament CeramicPlus, finisaj ceramic rezistent la murdărie și depuneri de calcar. Întreținerea și curățarea lor este foarte ușoară și nu necesita produse de curățare agresive, toxice pentru mediul înconjurator.

CeramicPlus este rezistent la șocuri mecanice și zgârieturi.

Mobilierele de baie sunt concepute pentru a completa perfect obiectele sanitare. Cu finisaje clasice in nuanțe neutre minimaliste sau cu aspect bogat de lemn inspirat din natura, mobilierele de baie se remarca prin ergonomie, spații generoase de depozitare și design inspirat de functionalitate.

Găsiți aici oferta Romstal de obiecte sanitare Villeroy&Boch Subway 2.0, dar și alte colectii din portofoliul aceluiași furnizor, inclusiv cazi de baie, mobiliere de baie și cadite de dus.

Alte Colecții

Cazi

Mobiliere

Cădiță

Portofoliul Villeroy&Boch include produse ceramice, de la porțelanuri și tacâmuri, pana la obiecte sanitare pentru amenajarea baii, cazi de baie, mobiliere de baie și soluții complete pentru amenajarea zonei de dus.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 746 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *