VILLEROY& BOCH SUBWAY2.0 – armonia formelor

Noua colectie Subway 2.0 de la Villeroy & Boch imbina designul elegant cu inovatia, stilul deosebit cu materialele de calitate superioara. Gratie formelor delicate si compacte, seria se integreaza perfect in baile de dimensiuni mici, intreaga colectie aflandu-se sub semnul functionalitatii.

Obiecte sanitare Subway 2.0

Lavoarul de forma rotunjita se dovedeste foarte versatil, putand fi montat atat cu semipicior cat si pe blat. Impreuna cu mobilierul delicat cu finisaj glossy, care urmareste aceleasi linii fine de design, formeaza un ansamblu deosebit prin eleganta si simplitate. De la marginile largi ale lavoarului pana la sertarele de dimensiuni generoase, ansamblul ofera spatii ample de depozitare a diverselor obiecte de toaleta. 

lavoar chiuveta subway 2.0

Vasul wc si bideul sunt concepute astfel incat sa asigure usurinta in utilizare dar si un consum de apa redus pentru curatare. Prin sistemul brevetat AquaReduct este suficient un flux de doar 3-4.5l de apa pentru curatarea vasului wc.

subway2.0 vas wcVilleroy& Boch a adaugat acestei serii o noua inovatie in domeniul obiectelor sanitare – vasul wc fara rama de spalare. O tendinta din ce in ce mai prezenta in amenajarea baii, vasele wc fara rama de spalare reprezinta o imbinare perfecta intre designul elegant si spiritul practic. Sunt usor de intretinut si igienice in lipsa cadrului ceramic sub care se acumulau microbii si bacteriile. Cantitatea de apa redusa necesara pentru spalarea vasului, precum si intretinerea mult mai simpla, fara detegenti toxici de curatare, transforma acest produs intr-o tehnologie prin care economisim bani si in acelasi timp protejam mediul inconjurator.

Noua colectie Subway 2.0 de la Villeroy & Boch este disponibila in magazinele Romstal.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *