Villeroy & Boch – răsfăț pentru baia ta

Acum câteva zile vă atrăgeam atenția asupra unor produse deosebite care ar fi putut crește calitatea în viața dumneavoastră. Odată cu achiziția lor puteați aduce baia dumneavoastră aproape de standardele moderne. Astăzi continuăm pe aceeași linie propunându-vă căteva produse de calitate superioară din gama Villeroy & Boch.

banner-ai296-01

Întâi de toate aducem în atenție vasul wc Avento suspendat. Acesta vine fără rama de spălare. Design-ul toaletelor fără rama de spălare (DirectFlush) le face mai usor de curătat ceea ce înseamnă economie de timp și bani. Astfel, vasul wc fara rama de spalare este potrivit pentru utilizare atât în locuințe private cât și la proiecte comerciale. Așadar, principalul avantaj îl constituie curățarea igienică. Unul dintre cele mai importante institute de igienă din Europa, IZORE – "Centrul de Boli Infecțioase" din Friesland, Olanda, a demonstrat prin teste că datorită designului optimizat, vasele wc Villeroy & Boch fără ramă, DirectFlush, rămân fără germeni dupa spălare.

Mobilier de baie Avento vine cu două sertare și închidere cu amortizor. Pe lângă un aspect modern mai mult decât plăcut, mobilierul Avento prezintă caracteristici extrem de practice prin fronturile cu sticlă acrilică și sertarele cu largi spații de depozitare.

Mobilier de baie Avento poate fi accesorizat cu lavoarul cu același nume. Acesta vine cu un orificiu pentru baterie și poate fi montat și pe perete, cu picior sau semipicior.

Nu putem trece cu vederea gama Subway 2.0 care vă prezintă astăzi mobilierul de baie cu două uși și etajeră cu un finisaj deosebit argintiu mat dar și lavoarul rectangular Subway 2.0 cu montare pe perete ce vine prevăzut cu orificiu pentru baterie și preaplin. Poate fi instalat cu picior sau semipicior.

banner-ai296_3-01

Capacul pentru vasul wc Subway 2.0, model SLIM se remarcă prin balamalele de inox cu demontare rapidă care permit o igienizare mai bună și mai rapidă. De asemenea veți fi extrem de satisfăcuți de închiderea amortizată pe care acesta o oferă.

Un alt obiect care nu poate lipsi dintr-o baie complet mobilată este bideul suspendat ARCHITECTURA cu montare pe perete. Bideul este echipat cu orificiu pentru baterie și cu preaplin. Bideul ARCHITECTURA este fabricat din porțelan sanitar și are finisaj White Alpin.

banner-ai296_5-01

Puteți opta și pentru mobilierul de baie La Belle cu un sertar și închidere cu amortizor. Este echipat cu  șase separatoare din sticlă în interiorul sertarului. Mobilierul poate fi combinat cu anumite lavoare pe blat din colecția La Belle. Lavoarul nu este inclus. Finisajul mobilierului este în culoarea alb lucios. Nu uitați, produsul include sistemul de fixare pentru montare pe perete.

banner-ai296_4-01

Lavoarul AMADEA este de formă ovală, cu un orificiu pentru baterie și cu preaplin. Lavoarul este fabricat din porțelan sanitar și are finisaj Star White CeramicPlus. Poate fi instalat doar cu piciorul dedicat. Acesta nu este inclus, se comandă separat.

Toate produsele de mai sus pot fi utilizate în orice baie însă rezervorul Viconnect cu cadru se adresează celor mai excentrici. Acesta se poate monta în price tip de perete. Dispune de un cadru din oțel vopsit în câmp electrostatic, complet pre-asamblat.

Intervalul de reglare al picioarelor de la nivelul podelei neterminate pana la marginea superioară la nivelul podelei finisate: 0-200mm.

Intervalul de ajustare fata de perete la: 135-205mm (atunci când este montat pe suport de perete)

Include suporți de perete, picioare de sprijin și materiale de fixare, capac de protecție pentru conducta de spălare, șuruburile de fixare reglabile la 180mm cu dopuri și piulițe de protecție, instrucțiuni de instalare. Nu include plăcuța de actionare.

Rezervor cu izolație împotriva condensului cu dublă spălare 3/6L, reglabil până la 3/4,5l, cantitate maxima spalare 7,5l.

banner-ai296_2-01

După cum ați aflat placa de acționare nu este inclusă la rezervorul Viconnect. De aceea vă recomandăm plăcuța VICONNECT E100 cu dublă comandă. Designul este simplu și elegant. Placa este fabricată din plastic de calitate superioară și trei tipuri de finisaj – alb, crom sau crom mat.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *