Vești bune pentru tenisul de masă românesc

După cum bine știți, Romstal este partener oficial al echipei naționale feminine de tenis de masă în demersul acesteia către calificarea la Campionatul European 2017. Iată de ce, ne simțim datori să vă anunțăm că, în data de 19 octombrie 2016, în cadrul Congresului ETTU (Uniunea Europeană de Tenis de Masă), reunit la Budapesta, cu ocazia Campionatelor Europene Individual Seniori, au avut loc alegeri pentru cele cinci poziții de vicepreședinte ale Federației Europene de Tenis de Masă.

cristi-romanescu

Cristi Romanescu, președintele FRTM (Federația Română de Tenis de Masă), a obținut, în urma votului celor 53 de state prezente la Congres, un număr de 36 de voturi. Acestea s-au dovedit suficiente pentru a-i asigura câștigarea poziției de vicepreședinte în cadrul Federației Europene de Tenis de Masă.. Alături de România, poziții de vicepreședinte au mai fost câștigate de către reprezentanții Germaniei, Finlandei, Cehiei și Portugaliei.

tenis-de-masa

Nu putem adăuga decât că ne simțim mândri și onorați, în același timp, de acest vot de încredere. Ulterior votului pentru poziția de vicepreședinte au avut loc alegerile pentru Comitetul Director al ETTU la ITTF. Și aici domnul președinte a fost reales ca Membru al Comitetului Director. Cristi Romanescu  deținea această calitate încă din 2010. Nu în ultimul rând, trebuie să amintim, distincția Badge of Honor, pe care reprezentantul nostru a obținut-o pentru aportul adus tenisului de masă la nivel național și european.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *