Vești bune de la Romstal! Luna mai vine cu reduceri de până la 30%

Odata cu sezonul cald apar si ofertele fierbinti la Romstal! Avem preturi reduse cu pana la 30% la produse selectate special pentru asigurarea confortului casei tale.

oferta maiAcum, la Romstal, te pregatesti pentru vara cu noile aparate de aer conditionat Habitat. Acestea sunt disponibile cu reduceri de preturi situate intre 7 si 13% in functie de model. Achzitioneaza si tu un aparat de aer conditionat Habitat, de tip monosplit cu inverter, la un super pret! Aparatul AC Habitat este usor de instalat, datorita noii placi de montaj si a carcasei spatioase, ce permite acces usor la conexiuni si filtre. Avantajul in cazul acestui tip de aparat de aer conditionat este ca poate fi controlat de la distanţă datorită tehnologiei wi-fi putand fi programat și gestionat direct de pe telefon. El poate fi oprit ⁄ pornit și setat direct de pe smartphone.

Un alt avantaj al aparatului de aer conditionat Romstal Habitat este acela ca vine echipat cu R32, agentul frigorific de generatie viitoare care nu contine clor in molecula (CH2F2, difluormetan). Acest tip de freon apartinand clasei hidroflurocarburi (HFC) nu afecteaza mediul si este printre principalele fluide frigorifice pentru viitor, care transporta in mod eficient caldura si are un impact redus asupra mediului.

Daca va numarati printre oamenii gospodari care isi dorec sa aiba produse de calitate si isi construiesc din timp un sistem de incalzire de incredere pentru iarna ce vine trebuie sa va anuntam ca au scazut preturile si la produsele pentru incalzire in pardoseala Vision. Avem casete distribuitori cu reduceri intre 24 si 30%, colectori cu debitmetre (reducere medie 8%), placi cu nuturi (reduceri intre 14 si 20%) si grup pompare cu reducere de 23%.

Profita de incalzirea in pardoseala, una dintre solutiile inovatoare și foarte eficiente pentru a obtine un mediu confortabil din punct de vedere termic pentru locuinte sau birouri. Acest sistem de incalzire este o alegere tot mai intalnita in locuintele romanilor datorita avantajelor pe care le aduce. Romstal îți recomandă adoptarea sistemului de încălzire în pardoseală Visiom care garanteaza performanțe crescute. Incalzirea de acest tip reprezinta modul cel mai eficient din punct de vedere energetic de a distribui caldura in interiorul cladirilor.

Tot in luna mai poti achizitiona de la Romstal robineti de apa Hidra cu preturi reduse cu pana la 20% si PPR alb Firat de diferite tipuri ale caror reduceri de pret se situeaza intre 20 si 30%. Tot ce ai nevoie pentru sistemele de instalatii gasesti atat in magazinele noastre fizice cat si online. Profita de oferte de neratat si pune-ti chiar acum casa la punct!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 771 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *