Ventilatorul axial – Soluția eficientă pentru a preîntâmpina apariția mucegaiului și igrasiei

Am amintit in articolul „Îndepărtarea mucegaiului din baie” cateva solutii eficiente de a distruge aceste ciuperci extrem de periculoase pentru sanatate. Daca va numarati printre cei norocosi, cei care inca nu au peretii infectati, va aducem in vedere o solutie usoara si extrem de eficienta care sa va scape de griji, ventilatorul axial.

Acest aparat extrage simplu si rapid aerul din incaperi precum: bai, dusuri, bucatarii sau alte spatii in care umezeala are cote marite. Acest tip de ventilatoare sunt confectionate din materiale de inalta calitate, rezistente la ultraviolete. Ele sunt dotate cu motoare fiabile care au consum redus de energie chiar daca functioneaza continuu. Ele sunt echipate cu protectie la suprasarcina si nu necesita intretinere.

Ventilatorul axial este compact și simplu de montat, oferind performanțe ridicate privind aerisirea încăperilor și eliminarea aerului viciat din interior. Pentru a preveni formarea igrasiei aerisirea normală, prin deschiderea ferestrelor, nu reprezinta o solutie eficienta. Mucegaiul poate apărea u;or, mai ales dacă locuința este izolată termic. Odată apărut, mucegaiul este foarte dificil de îndepărtat. Cu ajutorul ventilatorului axial se obțin rezultate excelente privind împiedicarea apariției igrasiei.

Ventilatorul axial funcționează printr-un motor fiabil, cu consum foarte redus de energie. Acesta înlocuiește aerul viciat din interior, cu aer proaspăt, menținând mediul ambient curat și sănătos. Ventilatorul axial pornește automat și poate funcționa fără nici o problemă o perioadă îndelungată. Acesta elimină foarte eficient aburul și împiedică formarea condensului. Faianța sau gresia vor fi mai uscate, rapid și fără nici un efort.

Ventilatorul are un design compact, fiind conceput pentru a fi simplu de instalat și de folosit. Are dimensiuni reduse și ocupă foarte puțin spațiu, ceea ce îl face discret și ușor de amplasat oriunde pe perete. Este silențios, astfel încât să nu producă un nivel de zgomot deranjant.

Ventilația adecvată a încăperilor reprezintă cheia pentru o locuință mai curată și pereți fără mucegai. În acest fel putem scăpa de umiditatea accentuată care apare în baie sau bucătărie și putem respira un aer proaspăt oricând dorim. Nu este nevoie să deschidem ferestrele, suferind de frig iarna, sau inhalând praful și noxele vara.

Beneficiile utilizării ventilatorului axial:

  • Aspirația eficientă a aerului viciat și înlocuirea acestuia cu aer proaspăt
  • Menținerea unui climat ambiental mult mai sănătos
  • Previne apariția mucegaiului
  • Ventilarea regulată împiedică acumulările de gaze
  • Poate fi folosit fără întrerupere
  • Consum foarte redus de energie datorat motorului special
  • Nu necesită întreținere

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *