Ventilatorul axial – Soluția eficientă pentru a preîntâmpina apariția mucegaiului și igrasiei

Am amintit in articolul „Îndepărtarea mucegaiului din baie” cateva solutii eficiente de a distruge aceste ciuperci extrem de periculoase pentru sanatate. Daca va numarati printre cei norocosi, cei care inca nu au peretii infectati, va aducem in vedere o solutie usoara si extrem de eficienta care sa va scape de griji, ventilatorul axial.

Acest aparat extrage simplu si rapid aerul din incaperi precum: bai, dusuri, bucatarii sau alte spatii in care umezeala are cote marite. Acest tip de ventilatoare sunt confectionate din materiale de inalta calitate, rezistente la ultraviolete. Ele sunt dotate cu motoare fiabile care au consum redus de energie chiar daca functioneaza continuu. Ele sunt echipate cu protectie la suprasarcina si nu necesita intretinere.

Ventilatorul axial este compact și simplu de montat, oferind performanțe ridicate privind aerisirea încăperilor și eliminarea aerului viciat din interior. Pentru a preveni formarea igrasiei aerisirea normală, prin deschiderea ferestrelor, nu reprezinta o solutie eficienta. Mucegaiul poate apărea u;or, mai ales dacă locuința este izolată termic. Odată apărut, mucegaiul este foarte dificil de îndepărtat. Cu ajutorul ventilatorului axial se obțin rezultate excelente privind împiedicarea apariției igrasiei.

Ventilatorul axial funcționează printr-un motor fiabil, cu consum foarte redus de energie. Acesta înlocuiește aerul viciat din interior, cu aer proaspăt, menținând mediul ambient curat și sănătos. Ventilatorul axial pornește automat și poate funcționa fără nici o problemă o perioadă îndelungată. Acesta elimină foarte eficient aburul și împiedică formarea condensului. Faianța sau gresia vor fi mai uscate, rapid și fără nici un efort.

Ventilatorul are un design compact, fiind conceput pentru a fi simplu de instalat și de folosit. Are dimensiuni reduse și ocupă foarte puțin spațiu, ceea ce îl face discret și ușor de amplasat oriunde pe perete. Este silențios, astfel încât să nu producă un nivel de zgomot deranjant.

Ventilația adecvată a încăperilor reprezintă cheia pentru o locuință mai curată și pereți fără mucegai. În acest fel putem scăpa de umiditatea accentuată care apare în baie sau bucătărie și putem respira un aer proaspăt oricând dorim. Nu este nevoie să deschidem ferestrele, suferind de frig iarna, sau inhalând praful și noxele vara.

Beneficiile utilizării ventilatorului axial:

  • Aspirația eficientă a aerului viciat și înlocuirea acestuia cu aer proaspăt
  • Menținerea unui climat ambiental mult mai sănătos
  • Previne apariția mucegaiului
  • Ventilarea regulată împiedică acumulările de gaze
  • Poate fi folosit fără întrerupere
  • Consum foarte redus de energie datorat motorului special
  • Nu necesită întreținere

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 771 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *