Veioza led V-Tac 4W cu lumină caldă, rece sau neutră – Iluminat perfect cu un consum redus de energie

Actualizat la 20 November, 2018 at 09:06 am

Vino la Romstal și beneficiază de prețul excelent al acestei minunate veioze de la V-Tac! Soluțiile V-TAC de iluminat cu LED sunt utilizate pe scară largă în iluminatul comercial, industrial, rezidențial și stradal. Marca este prezentă la nivel internațional în peste 70 de țări din Europa, Asia, Africa, Orientul Mijlociu și SUA. Compania are o cifra de afaceri de peste 100 millioane USD și este listată la bursa de la Londra.Veioza Led V-Tac

Pe parcursul ultimilor 8 ani, V-TAC a înlocuit mai mult de 50 milioane de soluții de iluminat standard cu o alternativă economică, eficientă și ecologică. Obiectivele principale sunt designul, dezvoltarea și distribuția tuturor tipurilor de LED, cu o concentrare sporită pe produsele de larg interes și oferirea acestora la cel mai bun raport calitate – preț. Produsele V-TAC conțin componente de înaltă calitate furnizate de către Samsung, Bridgelux, Sharp, Citizen și Epistar și sunt certificate CE, ROHS, Dekra si TUV.

Veioza led V-Tac 4W cu lumină caldă, rece sau neutră are un consum de energie cu 80% mai mic decat iluminatul standard. În același timp ea ar e o durată de viață foarte mare. Lămpile de birou pot fi folosite în orice loc, dar sunt mai des folosite în dormitoare, sufragerii sau în apropierea canapelelor, scaunelor sau paturilor. Este de asemenea un accesoriu potrivit pentru a face parte din decorul unui birou.

Această veioză se remarcă printr-un design elegant și modern care o ajută se se integreze cu succes în peisaj. Odată așezată în colțul camerei ea poate fi ajustată în orice direcție luminând într-un alb natural extrem de plăcut. Un alt avantaj este că se poate încărca prin USB și are o degajare redusă de căldură.

Veioza led V-Tac 4W cu braț mobil nu emite radiații UV și IR și ajunge instant la 100% din capacitate.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *