Vasul wc Tempo de la Ideal Standard – Starea perfectă pentru o baie modernă

Actualizat la 20 November, 2018 at 01:39 pm

Pentru o baie minunată aveți nevoie de un vas de wc in concordanta cu liniile lavoarului si a stilului de baie preferat. Vasul de toaleta Tempo de la Ideal Standard pentru rezervor pe vas este alegerea perfecta gratie liniilor curate, suprafețelor fine si dimensiunilor dinamice și generoase concepute să înbunatățească aspectul funcțional al oricarei incaperi de baie.

Acest vas wc face parte din colecția Tempo inspirată direct din natură. Obiectele sanitare din această gamă sunt ideale pentru cei care doresc echilibrul corect dintre estetic și practic. Ideal Standard a dat curs unui design creat de Robin Levien, care combina curbe line cu finisaj plat pentru a oferi un o stare perfecta pentru o baie moderna.

vas wc Tempo cu rezervorVasul wc se monteaza pe pardoseala si are iesire in lateral. Acesta ofera o imagine moderna, este foarte practic si foarte usor de curatat. Vasului de toaleta ii poate fi atasat un rezervor fapt ce il ajuta sa se incadreze perfect in ceea ce oferă Tempo ca stil, practicitate, versatilitatea. Gama oferă o multitudine de soluții functionale și de efect pentru baie deoarece Tempo este conceput să se adapteze.

Vas Wc Tempo

Vă invităm să descoperiți forma minimalistă gentilă și rotunjită a vasului wc Tempo cu margini de formă geometrică, cu linii clare și design functional. Creat pentru un mediu mai sigur, forma de bază a vasului de wc Tempo ajută la amplificarea sentimentului de spațiu.

Ideal Standard vă oferă soluții eficiente și frumoase pentru o baie restrânsă și pentru băile en-suite. Obiectele sanitare din gama Tempo se integrează usor in orice baie folosind la maximum spațiul pe care îl aveți.

vas de toaleta cu rezervor

Chiar dacă păstrează un aspect distinctiv minimalist, marginile curbate ale seriei Tempo o face opțiunea perfectă pentru familiile moderne. Fără colțuri ascuțite, acesta este un design pentru viața de familie unde regulile practice și siguranța sunt pe primul loc.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *