Vasul wc se reinventează

Alegerea vasului de WC pentru locuintele moderne reprezinta o sarcina extrem de importanta.Asta deoarece s-a dovedit ca timpul efectiv petrecut de o persoana pe vasul WC de-a lungul vietii este unul din ce in ce mai extins. Iata de ce am ajuns la concluzia ca vasul de WC este una din cele mai de seama piese dintr-o baie de ultima generatie.

vas-wc-suspendat-4u-fara-rama-de-spalare-rimfree

In momentul in care purcedem spre achizitia acestei piese este bine de luat in considerare cateva aspecte, precum spatiul disponibil al baii, culorile alese pentru gresie si faianta, designul mobilierului deja existent. De asemenea trebuie sa stim exact care va fi bugetul alocat vasului de WC. In functie de partea financiara putem determina care vor fi capacitatile noului nostru vas de WC. Exista cateva tipuri de vase care ne pot atrage atentia:

Vasul de WC normal

Reprezentand varianta cea mai economica, vasul de WC normal se monteaza pe pardoseala si formeaza un tandem cu un rezervor care se monteaza, de obicei, la semininaltime. Beneficiind de dimensiuni reduse, aceasta va putea fi montat in majoritatea bailor indiferent de marimea spatiului disponibil.

Vase de WC cu rezervor propriu

Si acest tip de vas WC se dovedeste unul foarte utilizat. El poate fi achizitionat la set avand deja integrat rezervorul. Acesta se aseaza pe partea din spate a vasului pe o latura special creata pentru a-l sustine. Insa tocmai aceast lucru il face neutilizabil in baile de mici dimensiuni. Pe de alta parte, faptul ca cele doua piese, vasul si rezervorul, formeaza un set, ne aduce beneficii din punct de vedere al designului, ele completandu-se reciproc.

Vase de WC suspendate

In ultima perioada s-a extins achizitia vaselor de WC suspendate. Acestea dau un plus de rafinament baii datorita aspectului deosebit creat si de faptul ca rezervoarele care le deservesc nu mai sunt la vedere. Mai mult, proprietarul va avea parte si de alte beneficii in urma achizitiei unui astfel de vas.In primul rand spatiul din jurul vasului va fi extrem de usor de curatat. Apoi, trebuie sa amintim ca montajul unui rezervor ingropat va face baia mult mai silentioasa.

vas-wc-suspendat

Acestea sunt cele mai utilizate tipuri de vas de WC in tara noastra. Totusi,tehnologii de ultima ora continua sa fie aplicate in aceasta arie, lucru care ne face sa credem ca in curand vom avea parte de produse revolutionare care ne vor face viata mai usoara.

Una dintre aceste tehnilogii moderne este reprezentata de sistemul Rimfree. sistem implementat mai multor produse disponibile la Romstal. Sistemul Rimfree este o tehnologie inovativa care inlocuieste rama de spalare a vaselor de WC uzuale. Fara acea rama de spalare, nu mai intampinam probleme de curatare a spatiilor ascunse.

Cu siguranta, Rimfree face fata fara probleme evacuarii rezidurilor precum toaletele standard. Avantajul principal il constituie cresterea semnificativa a igienei si folosirea cu mai mare eficienta a resurselor de apa.

vas-wc-keramag

In cazul vaselor de WC cu sistem Rimfree curatarea efectiva nu va dura mai mult de cateva secunde. Se va sterge extrem de simplu vasul nemaiutilizand o cantitate insemnata de apa sau detergent. Astfel, putem spune ca aceasta tehnologie inscrie cu brio produsele care o folosesc in noul val al bunurilor care protejeaza mediul.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *