Vase de expansiune si boilere Reflex

Actualizat la 6 June, 2015 at 03:05 pm

vas de expansiune cu diafragmaCompania Reflex este parte a “Winkelmann Group GmbH & Co. KG”, care este un lider în domeniul prelucrarii otelului, si care este impartit in mai multe divizii (companii), divizia auto (productie piese componente motoare auto), divizia hidro-termo( vase de expansiune, boilere, acumulatoare, schimbatoare de caldura, sisteme complexe de degazare si ridicare a presiunii) si divizia de inalta precizie (productia de componente pt industria aerospatiala). In paralel datorita cantitatilor foarte mari de otel prelucrat/an, incepand cu anul 1980, au infiintat si o companie de tranzactionare a otelului, companie care furnizeaza materie prima si firmelor din grup si altor firme din domeniu care prelucreaza otel.

De la începuturile sale ca un mic atelier situat în sediul companiei din Ahlen, Reflex Winkelmann GmbH s-a dezvoltat continuu, si astazi este o companie globala. Scopul primordial este cresterea competitivitatii, în special cu metode de ultima ora de producie, produse inovatoare i management orientat pe proces – deschiderea pietelor de viitor cu o abordare orientata spre soluie pe termen lung.

vase de expansiune

Furnizorul Reflex are in gama 2 modele de vase de expansiune, un model cu diafragma si un model cu membrana interschimbabila.

Modelele de vase cu diafragma sunt: N,NG,F,C, S,DD,DE,DC,HW (cu mentiunea ca doar la unele modele, mai ales la cele de capacitate mare, diafragma este interschimbabila)
Modelele de vase cu membrana interschimbabila sunt : G, V si DT

Vase de expansiune pentru functionare in instalatii de incalzire si racire.

Gama exstinsa de capacitati de la 8 la 1000 L cu diafragma conform Din En-13831. Un singur produs, functionalitati multiple, pentru instalatii cu pana la 50% cantitate antigel in instalatie Certificat CE. Livrare rapida pentru 95% din cereri printr-o ama de stoc cu cele mai cerute capacitati de la 25 la 140 L Produs made in Germany. Sistem revolutionar pt. compensarea fluctuatiilor de volum, solutie benefica pentru instalatiile in care este obligatoriu antigelul. Produs certificat, care se vinde pe piata Europeana este realizat din materie prima verificata,certificata si constanta din punct de vedere al calitatii pentru a satisface cerinte multiple. Astfel aceste produse reusesc sa obtina o rezistenta sporita in timp iar achizitia unui vas de expansiune Reflex este garantia alegerii unui produs creat pentru piata exigenta din Germania.

Alaturi de vase de expansiune Romstal va comercializa de la Reflex si sisteme de pompare automata pentru mentinerea presiunii dinamice – VARIOMAT,  sisteme de aerisire automata si tehnologie de separare a gazelor din lichid, acumulatoare Storatherm Heat si boilere cu 2 serpentine.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *