Vara asta te găsește pregătit – Ia-ți aparat de aer condiționat Mitsubishi Electric cu preț redus

Pregateste-te sa intampini caldura verii cu aparatele de aer conditionat Mitsubishi Electric de la Romstal! In acest moment, acestea au pretul redus cu pana la 27%! Alege dispozitive excelente care vor spori confortul locuintei, biroului sau magazinului dumneavoastra!

Aer conditionat Mitsubishi ElectricProducatorul MITSUBISHI ELECTRIC are in portofoliu aparate de aer conditionat de diverse tipuri si puteri la preturi foarte avantajoase. Va va fi foarte usor sa alegeti apratul AC potrivit in functie de dimensiunea camerei unde acesta va fi montat. Aceste aparate va vor permite sa obtineti un randament maxim datorita tehnologiei inverter integrate. Ele vor fi astfel capabile sa raceasca rapid incaperea (si chiar s-o incalzeasca) dupa care vor avea porniri periodice doar pentru a mentine constant nivelul setat. Produsele Mitsubishi Electric au consumul de energie foarte redus si un excelent sistem de filtrare. De asemenea, nivelul de zgomot este unul extrem de scazut de doar 19 db.

Profita si ia-ti un aparat conditionat de incredere care va raspandi aerul in mod uniform, datorita miscarilor eficiente ale paletelor! Aparatul AC va fi capabil sa faca schimbarea automata a modului de functionare (rece/cald), in functie de temperatura selectata. Ia-ti un aparat Mitsubishi Electric usor de montat si curatat, cu cel mai bun raport pret/BTU pe care il puteti obtine!

 

 

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *