Utilizează pompele de căldură Phnix pentru încăzirea locuinței și obținerea de apă caldă menajeră

Misiunea Romstal este de a oferi clienților săi cât mai multe variante de produse care să le asigure confortul cu un consum cât se poate de redus de resurse. Iată de ce astăzi vă propunem două noi pompe de căldură aer-apă Phnix care să vă îmbunătățească rapid stilul de viață. Vorbim despre două pompe de caldură aer-apă reversibile (de 15 kW și 31 kW) cu funcție de încălzire, răcire și preparare apă caldă menajeră. Acestea folosesc aerul exterior pentru a incalzi sau raci agentul termic (apa) care va fi distribuit ulterior catre instalatia interioara de incalzire sau racire, precum si catre instalatia de preparare a apei calde menajere.

Fie că este vorba de încălzirea locuinței sau doar de obținerea apei necesare pentru spălatul vaselor, rufelor sau de dușul personal, cu ajutorul pompei de căldură veți dispune de energia suficientă pentru a încălzi cantitatea dorită de apă.

Pompele de căldură sunt o alternativă viabilă și mult mai rentabilă față de alte modalități de producere a căldurii, cum ar fi centralele pe combustibili solizi sau lichizi. Aceasta consumă mult mai puțină energie, permițându-vă să economisiți la costurile facturii de electricitate. Tehnologia utilizată de pompa de căldură este una ce și-a dovedit randamentul în timp, fiind o tehnologie ajunsă la maturitate. Perfecționarea sistemului de funcționare al acesteia este în continuă desfășurare, astfel încât să se găsească soluții tot mai accesibile pentru oricine.

Foarte important este aspectul ecologic care este caracteristic și reprezentativ pentru pompele de căldură. Acestea se află printre soluțiile curate sau verzi de obținere a energiei pentru uzul menajer și nu numai, deoarece utilizează resurse regenerabile de energie și consumă mult mai puțină electricitate. Astfel pompa de căldură contribuie activ la reducerea amprentei de carbon și la diminuarea noxelor poluante asociate cu aceasta.

Pompele de căldură Phnix de 15 si 31Kw beneficiază de un consum redus și o eficiență ridicată, fiind exact ceea ce aveți nevoie pentru a beneficia de confort sporit și risipă minimă de bani și energie!

 

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 747 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *