Usi si pereti pentru cabine de dus altfel

Actualizat la 7 September, 2020 at 09:14 am

Amenajarea unei cabine de dus in baie in locul unei cabine clasice (semirotunde sau patrate) poate transforma total acest spatiu atat intens folosit. Folosind o usa si unul sau mai multi pereti avem libertatea de a construi cabina de dus exact asa cum ne dorim. Dimensiunile atipice, spatiul, forma sau aspectul nu mai sunt o problema. Acum exista solutii pentru inlocuirea plictisitoarelor cabine de dus dar costurile sunt ceva mai mari. Noi credem insa ca personalizarea spatiului de baie, mai ales pentru cei care beneficiaza de spatii generoase, merita o atentie sporita.

usi si pereti de dus

Avantajele construirii unui spatiu de dus personalizat sunt numeroase si incontestabile: functionalitate, ergonomie, estetica, eleganta si chiar o nota luxoasa a amenajarii. Iata cateva solutii simple pentru amenajarea unei cabine de dus spectaculoase produse de Novellini.
Usa de dus este compusa dintr-o usa culisanta si un perete fix. Este sticla securizata de 4mm, finisaj aqua si profil cromat. Se poate combina cu perete fix reversibil , din sticla securizata de 4mm, finisaj aqua si profil cromat, pentru a forma un spatiu de dus dreptunghiular.
PERETE FIX LUNES F PT CABINA DUS PROFIL CROM, GEAM AQUA, L.78/84XH.190CM
Usa de dus pivotanta, reversibila, din sticla securizata de 5mm, finisaj aqua si profil cromat. Se poate combina cu perete fix reversibila (sticla securizata de 4mm, finisaj aqua si profil cromat), pentru a forma un spatiu de dus patrat 80x80cm.
USA DUS STAR 2P PROFIL SILVER, GEAM PUNTO, L.120XH.185CM
PERETE FIX STAR F PT CABINA DUS, PROFIL SILVER, GEAM PUNTO, L.78/84XH.185CM
   
Usa de dus compusa dintr-o usa culisanta si un perete fix. Sticla securizata de 3mm, finisaj punto si profil silver. Se poate combina cu un perete fix STAR F pentru a forma o cabina de dus dreptunghiulara.
PERETE FIX STAR F PT CABINA DUS, PROFIL SILVER, GEAM PUNTO, L.78/84XH.185CM
Usa de dus pivotanta, reversibila. Sticla securizata 3mm, finisaj punto si profil silver. Se poate combina cu peretele fix STAR F pentru a forma o cabina de dus patrata de 80x80cm.
Usa de dus cu 2 panouri: unul fix si unul mobil. Usa mobila se deschide spre exterior. Modelul este reversibil (poate fi montat pe partea stanga sau dreapta). Sticla securizata are 6mm grosime, iar profilul de aluminiu cromat este tratat antibacterian (inaltimea profilului =1900mm).
Peretele de dus este compus dintr-un panou fix drept si 2 usi pivotante. Geam securizat de 6mm grosime, transparent, tratat anticalcar. Profilul este cromat.

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *