Uscatoare de par in oferta!

Actualizat la 18 January, 2019 at 12:58 pm

Uscatoare de par cu fixare in perete.

Uscatorele de par fixate in perete sunt ideale pentru camere de hotel, pensiuni, sali de fitness, SPA- uri, insa devin din ce in ce mai prezente si  in locuintele obisnuite.

Avantajele uscatoarelor de par montate pe perete tin in principal de confortul oferit de acestea in utilizare. Uscatoarele de par se monteaza in baie pe perete, de obicei langa oglinda, ceea ce face utilizarea facila si foarte confortabila.

uscator de par monatj perete uscator de par

Liniile simple si designul minimalist si modern se integreaza perfect in orice baie find o solutie ergonomica si estetica recomandata mai ales bailor publice.

Prin faptul ca sunt montate pe perete, aceste uscatoare ocupa in fapt un spatiu care de altfel ar fi ramas neutilizat. In acest fel  baia capata un aspect aerisit si in plus se castiga un plus de spatiu.

In secolul vitezei cand nu gasim uscatorul prin casa pentru ca cineva a uitat sa-l puna la loc, sau pentru ca nici noi nu gasim timpul necesar sa-l punem la loc dupa utilizare, un uscator de par fixat pe perete in baie este perfect.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *