Un tapet nou pentru libertatea de exprimare în amenajare

Actualizat la 1 June, 2016 at 12:25 am

Tapetul a redevenit in ziua de azi ca element de decoratiune pentru definirea atmosferei unei incaperi si este utilizat foarte frecvent de catre designeri.

tapetColectia Blooming Garden face parte dintr-o colectie de tapet din spuma vinilica pe suport din hartie. La montajul acestui tip de tapet adezivul se aplica pe spatele rolelor. Tapetul Blooming Garden este un tapet superlavabil, deci poate fi curatat cu o perie moale si cu sapun lichid. Tapetul se caracterizeaza print-o rezistenta buna a culorilor la lumina puternica, iar inlaturarea tapetului Blooming Garden se face fara umezire, stratul de baza ramanand pe perete.

Colectia THEODORA are in primul rand un design vestimentar clasic consistent, o armonie de forme si culori din desene fine, este o colectie eleganta si rafinata . Decoratiunile si structurile adanci imita tesatura, ceea ce face aspectul interior mai prestigios. Tapetul este de inalta calitate de vinil, cu suport de hartie, stil tipic italian, poate fi curatat cu o perie moale. La montajul acestui tip de tapet adezivul se aplica pe spatele rolelor. Tapetul Theodora se caracterizeaza print-o rezistenta buna a culorilor la lumina puternica, iar inlaturarea tapetului se face fara umezire, stratul de baza ramanand pe perete.

tapet-romstalTapetul Carlotta de la Parato este un tapet din vinil cu suport din hartie. La montajul acestui tip de tapet adezivul se aplica pe spatele rolelor. Tapetul Carlotta se caracterizeaza print-o rezistenta buna a culorilor la lumina puternica, iar inlaturarea tapetului se face fara umezire, stratul de baza ramanand pe perete. O colectie in care gustul clasic italian infloreste intr-o noua primavara. Modelele sunt elegante cu diferite nuante de culoare, oferind privitorului sentimentul de mers pe jos intr-un vechi palat.

tapet-lavabilTapetul Tosca este o colectie care reinnoieste tonurile clasice cu paiete si efecte calde. La montajul acestui tip de tapet adezivul se aplica pe spatele rolelor. Se caracterizeaza print-o rezistenta buna a culorilor la lumina puternica, iar inlaturarea tapetului se face fara umezire, stratul de baza ramanand pe perete. Prin utilizarea tehnicilor de umbrire (efect Ombre) prezinta nuante care se suprapun usor. Structura de suprafata seamana cu o tapiserie. Tapetul este de vinil cu suport extrem de durabil si rezistent la deteriorari mecanice; rolele au de dimensiuni mari 10,06 x 1,00 m .

Colectia Penelope, este o colectie care dezvaluie ochilor nostri frumusetea tesaturilor pretioase.Trandafiri, frunze, imprimate cu intelepciune abila face ca fiecare broderie sa fie unica oferind o placere nesfarsita. Tapet de vinil relief in registrul pe baza în TNT, superlavabil .Fiecare rola are o dimensiune de 10,06x 0.70 m (acoperind o dimensiune înalțime de 2,10 pana la 3 m lungime) Permite montajul cu usurinta, adezivul aplicandu-se doar pe perete Se indeparteaza foarte usor – nu este nevoie sa fie umezit si nu lasa reziduri pe perete

Toate aceste produse sunt comercializate in regim de produse cu expunere, pot fi vazute in anumite magazine si livrate pe baza de comanda.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

2 thoughts on “Un tapet nou pentru libertatea de exprimare în amenajare

 • 17 July, 2016 at 19:47
  Permalink

  Intradevar a revenit moda tapetului si asta e un lucru bun! Indiferent ca e living sau dormitor, tapetul va aduce o pata de culoare locului.

  Reply
 • 25 July, 2017 at 17:33
  Permalink

  Da, intr-adevar tapetul a revenit la moda. Acum am hotarat si eu cu familia sa ne cumpar si sa-l lipim pe un perete in camera de zi. Am gasit cateva modele frumoase si suntem foarte incantati. Toate cele bune!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *