Un singur radiator cu beneficii multiple

calorifer ulow e2

Eficient şi inteligent
Radiatorul ULOW-E2 emite căldură radiantă prin panoul frontal încălzit pe baza apei calde conţinute în interior şi ulterior în încăpere este emisă şi căldură obţinută prin convecţie odată cu pornirea ventilatoarelor. Datorită sistemului inteligent de control, între funcţionarea statică şi cea dinamică timpul de încălzire este mult redus. Confortul termic maxim se poate obţine chiar şi în sisteme de încălzire de joasă temperatură în care temperatura agentului termic pe tur scade sub 40°C.

ulow e2 caloriferElegant şi economic
Un design avangardist răspunde tuturor cerinţelor unui interior modern şi oferă un plus de stil oricărei încăperi. Costurile suplimentare reduse pentru o eficienţă mai mare a radiatorului ULOW-E2 fac din acest radiator o alegere accesibilă. Controlul manual al temperaturii în fiecare încăpere asigură confort maxim personalizat în orice interior. În comparaţie cu multe alte produse de pe piaţă, ULOW-E2 are un potenţial ridicat de economisire a energiei datorită posibilităţii de reducere a temperaturii apei ca agent termic. Cu tehnologia E2 întregul sistem de încălzire poate funcţiona mult mai eficient.

Instalare uşoară şi rapidă
ULOW-E2 este furnizat ca produs „gata de instalare”, fiind flexibil şi uşor de instalat şi cu costuri reduse, asemenea unui radiator standard. Toate instrumentele de instalare sunt uşor accesibile. Această metodă de instalare economiseşte timp şi bani la fiecare operaţiune de întreţinere şi curăţare. Curăţarea pentru ULOW-E2 implică aceleaşi operaţiuni ca pentru orice alt radiator obişnuit. Ventilatoarele pot fi extrase foarte uşor fiecare, fie prin partea dreaptă, fie prin partea stângă.

ULOW-E2 în sistem monovalent
În sisteme monovalente, radiatorul ULOW-E2 are un consum redus de energie. În comparaţie cu radiatoarele tradiţionale, ULOW-E2 are aceeaşi performanţă energetică în sisteme de încălzire de joasă temperatură. Radiatorul ULOW-E2 poate funcţiona în sisteme de încălzire cu temperaturi obişnuite, dar reduse cu unu sau două puncte. Ceea ce înseamnă că întregul sistem de încălzire funcţionează cu o mai mare eficienţă energetică.

Sistem combinat, cu radiatoare ULOW-E2
Cu siguranţă, radiatoarele ULOW-E2 pot fi folosite eficient în sistem monovalent în clădirile noi. Totuşi, se recomandă folosirea unui sistem combinat cu alte emiţătoare de încălzire, cum este sistemul de încălzire
prin pardoseală, convectorii cu montaj în pardoseală, încălzire în pereţi etc. În acest caz, radiatorul ULOW-E2 în combinaţie cu încălzirea prin suprafeţe radiante asigură un echilibru perfect între eficienţă energetică şi confort. Sistemul combinat cu radiatoare ULOW-E2 este recomandat pentru spaţii care sunt folosite doar în anumite perioade, fiind nevoie de o încălzire rapidă şi timp scurt de reacţie a sistemului de încălzire (spre exemplu, în dormitoare, centre spa, vestiare, săli de fitness, birouri etc.).


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *