Turbina eoliana pentru energie verde!

Noua strategie a companiei noastre presupune incurajarea folosirii surselor de energie ecologice. Energia solara si energia eoliana sunt cele mai curate si mai sigure astfel de surse. Pe langa panouri solare si fotovoltaice, Romstal comercializeaza si turbine eoliene care te vor ajuta sa obtii independeta energetica si chiar mai mult.

turbina eoliana bornayTurbina eoliana Bornay, fabricata in Spania, poate asigura producerea de energie electrica pentru mai multe tipuri de aplicatii. Acestea pot fi aplicatii rezidentiale, companii mici, ferme sau in domeniul telecomunicatiilor. Turbina eoliana Bornay a fost proiectata sa functioneze in paralel cu sisteme fotovoltaice, asigurandu-se astfel productia de energie electrica in toate conditiile meteorologice.

Echipamentul a fost testat la centrul de testare CEDER-CIEMAT Divizia Enegie Regenerabila Lubia, Spania, rezultand urmatoarele productii de energie electrica in functie de viteza medie a vantului disponibila: 

 • Viteza medie anuala a vantului : 4m/s, Productie : 1290kWh/an
 • Viteza medie anuala a vantului : 5m/s, Productie : 2317kWh/an
 • Viteza medie anuala a vantului : 6m/s, Productie : 3346kWh/an
 • Viteza medie anuala a vantului : 7m/s, Productie : 4277kWh/an

turbina eoliana

Avand mai mult de 40 de ani pe piata, Bornay pastreaza traditia in fabricarea produselor sale cele mai valoroase, turbinele eoliene de puteri mici. Intregul proces de fabricatie al turbinelor eoliene Bornay este realizat manual într-o fabrica ce este echipata cu cele mai noi tehnologii in ceea ce priveste echipamentele tehnice. In scopul de a obtine standardul de calitate oferit de Bornay, fiecare turbina este supusa unui control riguros al calitatii pentru fiecare unitate in parte. In acest fel clientii beneficiaza de de calitate si durabilitate indelungata a echipamentelor.

Turbina se monteaza pe un stalp de sustinere.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

One thought on “Turbina eoliana pentru energie verde!

 • 15 January, 2017 at 01:21
  Permalink

  Sunt interesat de acest tip de energie verde. La noi in oras exista Electricnet care furnizeaza si se pare ca omenii sunt multumiti de ei.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *