Transformă-ți baia într-o oază de relaxare cu ajutorul coloanei de duș cu hidromasaj Kroner

Romstal vă propune coloana pentru duș cu hidromasaj Kroner fabricată din PVC care se remarcă prin design deosebit și funcționalite ireproșabilă. Coloana pentru duș Kroner se remarcă în primul rând prin pălăria de duș pătrată cu lungimea de 200 mm și lățimea de 200 mm prevăzută cu duze anticalcar și prin cele trei duze de hdromasaj care vă vor ajuta să vă relaxați în fiecare zi. Bineînțeles, aceasta vine cu baterie monocomanda si divertor cu 3 iesiri, telefon de duș din ABS și un furtun de duș cu o lungime de 1500 mm.Coloana de duș cu hidromasaj

Cabina de duș din baie trebui completată cu această coloană cu hidromasaj Kroner, una multifuncțională care ne garantează un plus de revigorare și relaxare. Fie că dorim un duș rapid dimineața, sau dorim să ne oferim un răgaz de răsfăț, coloana este complet dotată pentru a ne oferi cea mai bună experiență. În funcție de preferințele noastre, putem opta pentru utilizarea pălăriei de duș cu dimensiuni generoase pentru a elimina mult mai eficient orice urmă de săpun sau șampon.

În cazul în care dorim să ne destindem și să ne acordăm timp pentru un moment de relaxare putem întrebuința duzele de masaj. Acestea proiectează jeturi puternice de apă care acționează întocmai precum un masaj profesionist, doar că într-un mod mult mai plăcut. Durerile musculare și durerile de spate nu vor mai fi o problemă, căci cu ajutorul coloanei cu hidromasaj putem să ne bucurăm de un masaj eficient ori de câte ori avem nevoie. Fără bani cheltuiți, fără programări, ci foarte comod și simplu putem obține un masaj care să fie întocmai precum ne dorim.

Coloana Kroner și componentele ei se curăță cu ușurință, astfel încât să nu permită deteriorarea metalului și afectarea funcționalității acestora. Un adevărat izvor de binedispoziție, coloana de duș cu hidromasaj Kroner ne aduce un plus de înviorare și ne ajută să ne regăsim starea de spirit pozitivă. Calitatea excepțională cu care este confecționată și designul axat pe funcționalitate, fac din coloana de duș alegerea excelentă pentru confortul nostru.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *