Transformă-ți baia cu produsele aflate la reducere la Romstal!

Actualizat la 20 November, 2018 at 03:04 pm

Romstal vă recomandă să aruncați o privire după care, după nevoile dumneavoastră, să achiziționați o serie de produse pentru baie aflate în lichidare de stoc. Prețurile sunt reduse cu până la 70% la diverse obiecte sanitare precum vase wc, lavoare, calorifere de baie, seturi de duș și obiecte pentru curățarea băii (portperie wc, distribuitor săpun).

Dacă vă numărați printre cei care au nevoie de un nou lavoar în baie vă recomandăm să profitați de reducerea de 30% pt lavoarul Dalya/ Neo de la cunoscutul producător de obiecte sanitare, Roca. Acesta poate fi achiziționat împreună cu picior, aflat de asemenea în promoție.

Lavoarul Dalya/ Neo se integreaza fara nici un efort in orice mediu, fiind compatibil cu orice stil adoptat, fie cel clasic, fie cel modern, reflectandu-va personalitatea.

Lavoarul semicircular este echipat cu un orificiu pentru baterie si sistem de scurgere preaplin. Poate fi montat cu picior sau fara nici un tip de postament.

30% REDUCERE

Lavoarul Dalya/ Neo este carcterizat de o formă simplă, dar extrem de atractivă, dar și de culoarea potrivită pentru orice stil de baie. Faptul ca este construit din material de cea mai buna calitate fac din lavoarul Dalya/ Neo cea mai buna achizitie pentru baia dumneavoastra, oriunde s-ar afla ea, intr-un apartament de lux, intr-unul obisnuit ori intr-o vila.

Tot de la Roca vine și lavoarul Amira, bineînțeles, cu aceeasi reducere de 30%. Lavoarul Amira este solutia cea mai buna, din punct de vedere ergonomic, datorita formei sale semicirculare, dar si a elegantei pe care o degajeaza in jur si o imprima oricarei bai din oricare locuinta, fie ea mai mare sau mai mica.

30% REDUCERE

Tuturor ne place sa avem o baie moderna! Iata de ce lavoarul Amira reprezinta o solutie excelenta care ne va indeplini toate dorintele, toate exigentele pe care le avem de la un astfel de obiect – functionalitate, eleganta si stil, calitate si pret bun. Se spune ca primul obiect pe care il vezi intr-o baie este lavoarul, iar pe acesta il veti privi mereu cu placere si satisfactie.

Tot la reducere se afla si vasul wc din seria Amira de la Roca. Este borba despre un vas de WC curat, frumos, decent si elegant care schimbă imediat imaginea unei bai. Vasul de WC Amira cu rezervor de 3 si 6l se remarca prin albul sau impecabil, care denota curatenie si puritate.

VAS WC AMIRA

Vas wc cu amplasare pe podea, avand evacuarea fluxului orizontala.
Este livrat cu capac si cu rezervor de spalare vas wc.
Rezervorul de spalare are buton de comanda de descarcare a unui volum de apa de 3 sau 6 litri, pozitionat central, cromat.

Reducere 30%.

Pentru cei care vor să-și doteze cabinele de duș cu seturi de duș performante la prețuri excelente recomandăm coloana de duș Level și setul de duș Pioneer. Coloana de dus Level este compusa dintr-o bara ajustabila din alama, cap de dus fix, para de dus cu un furtun cu lungime de 1500mm si o sapuniera rotunda. Acest produs este pe cat de elegant pe atat de practic, reprezantand alegerea perfecta pentru dusuri cat mai confortabile. Același lucru îl putem spune și despre setul de dus Pioneer care este alcatuit dintr-o coloana glisanta, echipata cu savoniera, o para de dus cu 5 functii (rain, massage, bubble, spray&massage, spray&bubble) din plastic ABS cromat si un furtun extensibil, dublu spiralat, din otel inox cromat, cu lungime de 1750 mm. Setul de duș PIONEER este alegerea perfectă pentru orice cabină de duș modernă și complet dotată.

Caloriferul de aluminiu Samoa pentru baie vine de la furnizorul Nova Florida si functioneaza atat cu agent termic (apa calda/ abur de joasa presiune) cat si pe baza unei rezistente electrice (optional). Elementele ce compun radiatoarele SAMOA se obtin prin turnarea sub presiune a unui aliaj de aluminiu, operatie ce este controlata din punct de vedere al omogenitatii si respectarii normelor privitoare la compozitie.

Inainte de a se trece la vopsirea produsului, acesta este testat in prealabil la o presiune de proba de 9 bar. Vopsirea acestor radiatoare consta intr-un tratament fizicochimic care precede un proces dublu de finisare si anume aplicarea unui prim strat de vopsea pentru antifonare dupa care urmeaza o vopsire in camp electrostatic cu pulberi de poliesteri. Radiatoarul Samoa are în acest moment un preț redus cu 10 %.

CALORIFER PENTRU BAIE DIN ALUMINIU SAMOA

Ultimele, dar nu cele din urmă, sunt accesoriile necesare pentru curățenie, distribiuitorul de săpun și portperiile Wc de la Gedy. Acestea se încadrează perfect în orice baie fiind fabricate din ceramică. Accesoriile ne ajută să menținem iginea băii dar și pe cea personală. Accesoriile aflate în promoție au un preț redus cu 55 %.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *