Transformă-ți baia cu obiecte sanitare de la Roca aflate în promoție

Actualizat la 20 November, 2018 at 12:21 pm

Roca este o companie de referință la nivel mondial având o activitate începută în 1917, producând calorifere din fontă pentru încălzirea gospodăriilor, la fabrica sa din Gavà, în apropiere de Barcelona. După aceste prime calorifere, firma și-a extins portofoliul, producând boilere, apoi a intrat pe piața spațiilor de baie, demarându-și producția de căzi. Pasul următor a fost bineînțeles acela de a produce obiecte sanitare, compania fiind întotdeauna atentă la evoluția relaţiei dintre societate şi apă – principala resursă naturală cu care lucrează Roca.

roca_logoRoca știe foarte bine că fiecare cameră de baie reprezintă o lume diferită, dar ceea ce este cu adevărat important este lumea fiecărui utilizator în parte. Anterior începerii renovărilor, asigurați-vă că v-ați găsit stilul care se potrivește cel mai bine personalității și nevoilor dumneavoastră.

Romstal se alătură acestei călătorii prezentându-vă diferite texturi, culori și stiluri de viață, personalizate prin obiecte sanitare Roca, pentru a vă îndeplini visurile.

Vă invităm să profitați de reducerile de 15% reducere la colecțiile de obiecte sanitare Hall sau Khroma pentru a transforma baia ta într-una de lux. Vă veți asigura cea mai nouă tehnologie și un design pe măsură.

OBIECTE SANITARE HALL SI KHROMAGama Hall reprezintă un design ideal pentru spaţiile complexe şi imposibile din punct de vedere virtual, care se adaptează perfect şi face faţă provocărilor impuse de interioarele moderne, atingând adaptabilitatea maximă, a cărei contribuţie este pozitivă, fără a compromite designul.

sanitare hall rocaÎn schimb, gama Khroma vă oferă culoare şi textură la dispoziţia simţurilor. Creată de designerul austriac Erwin Leo Himmel, această colecţie a ales culori intense care inundă spaţiul băii de fericire cu aer liber şi uşor. Mai mult, formele armonioase şi finisajele texturate satisfac cel mai exigent simţ tactil.

sanitare KhromaO reducere substanțială găsiți și la gamele de sanitare The Gap si Nexo de la Roca. Ele sunt acum reduse cu până la 20%!

OBIECTE SANITARE THE GAP SI NEXOBaia ta de vis devine realitate cu obiectele sanitare The Gap create de designerul Antonio Bullo. Acest concept este atât compact cât şi funcţional. Această gamă largă se adaptează tuturor posibilităţilor şi vă permite să optimizaţi spaţiul din baie. Liniile moderne şi elegante fac ca această alegere să fie una inteligentă.

Nexo, care vine de la același designer, reușește să îmbine două obiective care sunt în mod normal în conflict, dar aici coexistă armonios: estetica şi economia. Piesele sunt create cu grijă, având mai multe dimensiuni care se adaptează tuturor tipurilor de spaţiu. Un design contemporan şi proporţionat perfect care se îmbină subtil cu toate tipurile de spaţiu.

Pentru cei care caută un răspuns tradiţional la atmosferele clasice prezentăm soluția practică, sanitarele Victoria de la Roca, acum cu 20% reducere.

OBIECTE SANITARE VICTORIACurbe elegante şi funcţionale într-o colecţie extensivă de piese care combină simplitatea cu versatilitatea, oferind soluţii testate pentru comoditate, așa s-ar caracteriza această gamă de la Roca.

VictoriaNu în ultimul rând vă prezentăm lavoarele pe blat Urban, caracterizate de stil și eleganță, capabile să transforme orice baie într-un mediu cosmopolit şi exclusivist. Modelele de lavoar au impregnate scene din mari metropole ale lumii, Barcelona, Berlin, New York, Shanghai. Veți pleca în călătorii imaginare în cele mai mari oraşe ori de câte ori veți intra în camera de baie. Alegeți lavoarele Urban pentru experienţe de neuitat!

OBIECTE SANITARE URBAN

Urban


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 757 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *