Transformă-ți baia cu noul calorifer Kermi Signo de la Romstal

Pentru cei dintre dumneavoastra care nu erati hotarati asupra carui model de calorifer sa va opriti mobilarea aparatamentului este momentul sa va bucurati. Caloriferul decorativ Kermi Signo de culoare alba este o prezenta frumoasa si, in acelasi timp, discreta. El va fura privirile oaspetilor dar, mai ales, va reusi sa incalzeasca camerele in care va fi montat, repede si eficient.

Caloriferul Kermi Signo este realizat in conformitate cu standardul EN 442 si are un design deosebit, care pune in valoare ambientul in care este instalat. Un alt avantaj de luata in seama, pe langa aspectul placut, este acela ca poate fi folosit atat pentru incalzire, cat si pentru uscarea prosoapelor.

Singurul lucru pe care trebuie sa-l urmariti atunci cand veti monta caloriferul cu ajutorul sistemului de fixare inclus este ca distanta minima dintre podea si marginea inferioara a radiatorului sa fie de minimum 15 cm. Odata montat veti foarte impresionati de faptul ca sistemul de fixare nu este vizibil din partea frontala.

Un alt avantaj al acestui radiator de la Kermi este ca este dotat cu un cap termostatic. Acesta va va facilita modul in care veti controla temperatura camerei deservita de calorifer.

Va veti indragosti rapid de acest radiator cu linii clare care va imbogati camera prin estetica pură. Suprafețele de încălzire pătrate îl fac special –  aceste suprafețe îl fac sa emită o căldură și lumină suverană în orice locuință. 

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *