Tombola "Incredibil de accesibil"

Actualizat la 20 August, 2019 at 08:53 am

La Loteria Publicitara „Incredibil de accesibil 2012” poate participa orice persoană fizică, cu varsta de minim 18 ani, avand domiciliul/resedinta in Romania, care efectueaza cumparaturi de la oricare din magazinele SC ROMSTAL IMEX SRL in decursul derularii Loteriei publicitare in valoare de minim 1.500 lei/factura, TVA inclus, achitand integral pretul produselor cumparate, si care respecta termenii si conditiile prezentului Regulament oficial.

Inscrierea se face prin completarea taloanelor prezentate in pliantele promotionale si puse la dispozitie la ghiseele de facturare din fiecare magazin participant la campanie. Taloanele vor fi completate la toate rubricile, lizibil, cu majuscule, astfel: nume, prenume, CNP, adresa de domiciliu, numar telefon, adresa email, numar si data factura.

Taloanele completate partial nu vor fi luate in considerare pentru tragerea la sorti.

4.2. Participarea la tombolă este nelimitată, fiecare persoană putand completa si depune un număr nelimitat de taloane, corespunzător cu numărul de facturi fiscale/bonuri fiscale achitate, pe toata durata desfasurarii Loteriei publicitare. Daca in cadrul extragerii taloanelor castigatoare se constata ca au fost extrase mai multe taloane completate de o singura persoana, se va valida doar talonul extras prima data, restul taloanelor fiind anulate.

4.3. Participantii vor depune taloanele completate integral in urnele special amenajate la magazinele participante la campanie pana la data si ora terminarii loteriei.

Premiile oferite in urma tragerii la sorti sunt:

Premiul 1: 1 X autoturism SMART FOR TWO COUPE CDI in valoare de 12.783 euro;


Premiul 2: 3 X CENTRALA TERMICA BUDERUS PT INCALZIRE/ACM INSTANT LOGAMAX U042K, CU KIT EVACUARE, TF, 24 KW, 35BD0401, in valoare de 2.549,01 LEI;

Premiul 3 : 10 X CONVECTOR ELECTRIC HABITAT, 1900 W, 81CE1900, in valoare de 190,19 LEI;

Premiul 4 : 50 X FILTRU DE APA AQUAPHOR MODERN 2 CU FILTRARE MECANICA SI ANTIBACTERIANA, 4.000 LT, 47AQ0006, in valoare de 193,55 LEI.

Castigatorii premiilor nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau alte obiecte in afara celor stabilite ca premiu, si nici nu pot solicita modificarea parametrilor premiilor. In cazul in care, dupa finalizarea Loteriei Publicitare, raman premii neacordate, organizatorul isi rezerva dreptul de a valida drept castigator urmatoarea persoana extrasa cu titlu de rezerva sau de a efectua o noua tragere la sorti.

Mai multe detalii despre campanie si regulamentul complet aici.

zp8497586rq

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.