Ți-am pregătit un pachet special cu centrală Romstal Habitat, calorifere plus accesorii. Află acum avantajele!

Construiesti sau renovezi si ai nevoie de o centrala noua, calorifere si accesorii pentru casa ta? Descopera centrala termica Romstal Habitat din pachetul pentru apartamentele cu 3 camere pe care ti l-am pregatit. Bucura-te de performantele excelente si designul elegant al centralei brand propriu de 24 kW dar si de celelalte elemente cuprinse in pachetul disponibil acum la pret redus.Pachet centrala Habitat

Acest produs contine urmatoarele componente:

  • CENTRALA TERMICA IN CONDENSATIE INC/ACM, FARA KIT EVACUARE, HABITAT 25K, 21 KW(50-30°C)
  • CALORIFER DIN OTEL, VISION, 22, 600 X1200, 2436W – 1 buc
  • CALORIFER DIN OTEL, VISION, 22, 600 X1000, 2030W – 2 buc
  • CALORIFER DIN OTEL, VISION, 22, 600 X1400, 2842W – 1 buc
  • TERMOSTAT PROGRAMABIL KONTROLIA WT11, WIRELESS, LCD ILUMINAT
  • KIT DETECTOR GAZ METAN CD 64 + ELECTROVANA 3/4′ TECNOGAS
  • SET ROBINETI CALORIFER, TUR TERMOSTATABIL+RETUR+CAP TERMOSTATAT, KONTROLIA – 4 buc
  • CALORIFER BAIE PORTPROSOP, VISION, DREPT, ALB, 450X1110MM, 587W – 1 buc
  • KIT COAXIAL ORIZONTAL CENTRALE CONDENSATIE HABITAT, RIELLO, SIME, NOVA FLORIDA D.60/100

Am optat pentru Centrala termica Romstal Habitat deoarece este un model pe cat de elegant pe atat de puternic. Romstal Habitat va asigura performante de top fiind in acelasi timp extrem de eficienta din punct de vedere energetic. Acest lucuru se datoreaza noii metode de obtinere a unui plus de putere, tehnica condensatiei. Aceasta metoda de functionare protejeaza componenetele interne ale aparatului si le fereste de o posibila deteriorare prematura. Centralele in condensatie indeplinesc normele de mediu reducand semnificativ consumul de gaz contribuind astfel la reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceasta tehnica in condensatie nu utilizeaza doar caldura gazelor rezultate in urma arderii combustibilului. Avantajul acestor centrale este ca profita si de caldura latenta a vaporilor de apa rezultati in urma arderii reducind astfel cantitatea de combustibil utilizata.

Romstal a conceput si dezvoltat un nou schimbator de caldura din otel inoxidabil cu sectiuni marite de trecere a apei: sectiunea interioara a serpentinelor a fost marita de 4 ori fata de diametrele standard prezente la echipamentele similare de pe piata. Datorita noului schimbator de caldura, Romstal HABITAT are un randament termic mai bun, o rezistenta mai buna la depunerea calcarului si a murdariei din instalatie, astfel incat Romstal HABITAT este ideala chiar si pentru inlocuirea unei centrale dintr-o instalatie pre-existenta. De asemenea, noul schimbator de caldura cu serpentina unica, garanteaza debite mari, pierderi de sarcina reduse, operatiuni de curatare si intretinere simple.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 777 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *