Testează-ți apa gratuit la Romstal!

Actualizat la 20 November, 2018 at 09:09 am

Calitatate apei consumate poate determina un stil de viață sănătos sau poate genera diferite probleme de sănătate, daca aceasa este infestată cu diferiți compusi dăunători. Aceștia sunt invizibili, nu putem știi daca sunt prezenți în apa consumată sau nu. Astfel că este recomandat ca apa sa fie testată.

Pentru a afla cu exactitate ce tip de apă bei Romstal și Valrom te ajută să o testezi în mod gratuit. Tot ce trebuie să faci este să te prezinți la sediul Romstal din Vitan și noi iți vom spune dacă apa pe care o consumi este sănătoasă sau nu.

Testeaza gratuit calitatea apeiPentru aceasta este necesar să aduci cu tine un recipient de 0,5 l, PET, plin cu apa pe care o consumi. Pentru ca rezultatul să fie exact, mai întâi se va clăti recipentul de prelevat de 2-3 ori cu apa de analizat. Apoi se umple recipientul de analizat până la prea-plin și se închide etanș cu dopul recipientului. Probele primite se transportă în laborator în maxim 48 ore urmând ca de aici, buletinele de analiză să se elibereze în maxim 24  ore de la recepție. Printre parametrii care vor fi testați amintim: pH-ul, conductivitatea, duritatea, conținutul de fier, mangan, amoniu, nitrați și nitriți. Analizele realizate sunt informative și nu sunt acoperite de acreditare.

Testeaza-ti apa gratuitNu ezitați și aflați chiar acum cât de sănătoasă este apa pe care o consumați! Analiza apei nu este necesară doar în cazul în care aceasta are o culoare ciudată, un gust sau un miros neplăcut. Specialiștii Romstal îți vor spune cu exactitate dacă apa conține bacterii sau depuneri periculoase chiar dacă acestea sunt invizibile ochiului uman. Astfel veți evita infecții nedorite care pot duce la boli gastrointestinale cu efecte nedorite precum vărsături și diaree.

apa de calitateTu ești principalul responsabil de calitatea apei pe care o consumi! Testeaz-o gratuit în cadrul campaniei Romstal și Valrom și elimină orice risc de contaminare!
Rezultatele testelor vor fi comunicate pe email, împreună cu recomandări de soluționare.

ATENȚIE! Testarea se poate face doar la sediul Romstal Vitan din București!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

4 thoughts on “Testează-ți apa gratuit la Romstal!

 • 3 September, 2019 at 15:12
  Permalink

  Mai pot testa gratuit spa, la dvs?
  Doresc sa stabilesc ce filtre trebuie sa pun.
  Multumesc,

  Reply
  • 30 September, 2019 at 21:15
   Permalink

   Da, se poate testa apa la sediul central din Vitan Barzesti.

   Reply
 • 27 January, 2020 at 14:40
  Permalink

  Buna ziua,
  Sunt interesat daca se mai poate testa apa la sediul central din Vitan Barzesti.

  Reply
 • 4 February, 2020 at 18:59
  Permalink

  Buna seara. Se mai poate testa apa la dvs. Multumesc.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *