Teste de verificare obiecte sanitare Ceramica Globo

Actualizat la 17 May, 2016 at 09:28 am

Prin aceste teste si verificari vom vedea de fapt cam cum se fabrica obiectele sanitare pe care noi le cumparam. Procesul achizitiei nu dureaza foarte mult si de multe ori nici nu ne gandim ca in spatele acestor produse atat de uzuale stau ani intregi de inovatii, teste si tehnologii menite sa imbunatateasca performantele obiectelor sanitare.

Toate caditele de dus sunt verificate din punct de vedere al planeitatii suprafetei cu ajutorul unor profile speciale calibrate lunar si sunt verificate laturile pe care se va sprijini eventuala cabina, toleranta admisa este de 7 mm.

Toate caditele de dus sunt realizate din FFC, un material rezistent la deformatii care permite realizarea unor produse de dimensiuni mari.


Vasele WC sunt prevazute cu un sistem de evacuare special. Acest sistem se caracterizeaza printr-o ingustare a tubului in partea posterioara a evacuarii. Aceasta ingustare impiedica returul apei murdare in interiorul vasului.

TEST VERIFICARE ABSENTA PIERDERI
 Test efectuat cu un dispozitiv special pentru verificarea eventualelor pierderi de apa si a comunicarii intre sifon si partea superioara a vasului, care poate cauza prezenta unui miros neplacut in ambient; acest test se efectueaza pe 100% din vasele wc.

Toate obiectele sanitare din aceasta gama sunt supuse unui test de perpendicularitate la 90° fata de perete / pardoseala si in cazul in care nu sunt conforme acestea sunt rectificate cu ajutorul unui dispozitiv special.
 Aceasta verificare si ulterioara rectificare a produselor este certificata prin eticheta pozitionata pe vas.

Toate vasele de WC de pardoseala sunt furnizate impreuna cu un kit de fixare de tip orizontal sau vertical

Toate bideurile, in conformitate cu normativa UNI, trebuie sa dispuna de o capacitate de evacuare preaplin de 0,20 lt/sec.

Toate orificiile inferioare ale sistemului de evacuare sunt rectificate inainte de coacere

Toate lavoarele, in conformitate cu normativa UNI, trebuie sa dispuna de o capacitate de evacuare preaplin de 0,20 lt/sec.

Lavoare pe blat

Toate lavoarele din aceasta gama sunt verificate din punct de vedere al planeitatii. In cazul in care nu sunt ancorabile, sunt supuse unui test de perpendicularitate la 90°; in caz de neconformitate acestea sunt rectificate cu ajutorul unui dispozitiv special.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.