Tehnologii noi de la Caleffi!

Actualizat la 22 July, 2019 at 02:45 pm

dimensionare_autoflowÎn cadrul târgului ISH 2015 de la Frankfurt, Caleffi a prezentat la nivel internaţional cel mai nou instrument de DIMENSIONARE A INSTALAŢIILOR HIDRO SANITARE. Şi în România, compania lucreaza pentru a putea acorda suportul tehnic încă din faza de proiectare şi pune la dispoziţia utilizatorilor sisteme de dimensionare pentru regulatoarele automate de debit AUTOFLOW. Pentru a fi siguri că aţi găsit produsul şi codul potrivit, urmaţi procedura de selecţie pe care v-o prezintă aplicaţia. Acest program se alatura unei alte aplicatii construite pentru alegerea corecta a tipului vanei de amestec. Ambele aplicatii se pot accesa pe site-ul producatorului.

Pentru dimensionarea instalatiei hidro sanitare sunt folositi pasi intuitivi de selectie a sistemelor pana la cele mai simple produse. De la alegerea modelului de cartus, la selectarea domeniului de functionare sub presiune, alegerea corpului robinetului, a diametrului robinetului si in final principalele caracteristici ale regulatorului de debit Autoflow ales in functie de debitul necesar.

dirtmag

Caleffi este partener Romstal de traditie furnizand de multi ani solutii de calitate in domeniul echipamentelor hidro-sanitare. Producatorul este recunoscut in piata pentru produse de calitate ce acopera zone mari de interes de la robinete si accesorii pentru radiatoare, colectoare distribuitoare si vane de control, racorduri, vane de amestec, supape de siguranta si pana la componente pentru instalatii solare.

Grupul Caleffi este format în prezent din 14 companii şi 2 reprezentanţe. Toate cele 3 unităţi de producţie se află în Italia. Caleffi dezvoltă şi produce componente pentru instalaţii de încălzire, aer condiţionat şi hidrosanitare, sisteme de contorizare a căldurii şi componente specifice pentru sisteme cu funcţionare pe bază de energie regenerabilă.

În prezent in cadrul companiei Caleffi sunt peste 1.000 de angajaţi care lucrează atât la sediul central, cât şi la filialele externe. Compania Caleffi desfăşoară activităţi comerciale în peste 70 de ţări, înregistrând o cifră de afaceri de peste 250 de milioane de euro.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *