Teava PP-R Verde de la Aquatherm: inovatie si sustenabilitate

Actualizat la 31 March, 2014 at 03:40 pm

Inca de la lansarea sub noul sau nume, teava PP-R verde de la Aquatherm a fost apreciata pentru beneficiile aduse mediului inconjurator, precum si pentru sustenabilitatea sa, fiind recunoscuta de expertii in domeniu ca fiind una dintre cele mai eficiente tevi din plastic. Aceasta poate fi folosita atat pentru sistemele de apa potabila, cat si pentru sistemul de incalzire pentru casele rezidentiale. Teava PP-R verde Aquatherm prezinta avantajul de a putea fi utilizata in domenii precum: instalatii noi, reparatii si renovari.

ppr verde aquatherm

Domenii de aplicare
• rețele de apă și conducte de încălzire potabilă – pentru instalațiile de apă rece și caldă de exemplu, în clădiri clădiri rezidențiale, spitale, hoteluri, birouri și școli, facilități sportive etc

• conducte de încălzire pentru case de locuit – conexiuni generator de căldură, colectoare de încălzire, contratrepte, conexiuni multiple , racorduri radiator
Sistemul de conducte aquatherm verde se aplică în toate domeniile de : instalație nouă, repararea și  renovare.

ppr

Dilatarea tevii se reduce cu cel putin 75%, fiind aproape identica cu cea a tevilor din metal, in comparatie cu tevile de PP-R obisnuite, care au un grad de dilatare ridicat. Peretele tevii este mai mic, generand astfel o crestere cu 20% a debitului de apa. In plus, teava de la Aquatherm prezinta o greutate mai redusa si un grad ridicat de stabilitate. Insa, de departe cel mai mare avantaj al tevii PP-R verde consta in beneficiile pe care le are asupra calitatii apei potabile.

De departe cel mai mare avantaj al tevii PP-R verde consta in beneficiile pe care le are asupra calitatii apei potabile, aceasta respectand normele privind sistemele de instalatii care iau contactul direct cu apa potabila. Sistemul de alimentare cu apa ar trebui sa influenteze cat mai putin apa in drumul sau pana la robinete. Alegerea materialelor pentru sistemul de conducte este foarte importanta si are o influenta majora asupra calitatii apei potabile.

aquatherm1

În conformitate cu DIN 1988 T2 toate părțile de instalare care vin în contact direct cu apa potabila sunt mărfuri verificate conform si în spiritul Legii pentru Alimentație și Mărfurilor Produse. Țevile de plastic respecta si recomandările Direcției de Sănătate Publică Federala.

Asamblare
Cu teava din PPR verde Auatherm puteti spune adio daunelor provocate de coroziune. Toate materialele sunt rezistente la coroziune și în comparație cu țevi metalice – au mai puțin debit de zgomot . Tevile Aquatherm verzi sunt  conducte opace – deci nici un pericol de dezvoltare a algelor .

ppr2

Instalare
Teava verde Aquatherm
oferă un proces unic și de neegalat de uniunea materialelor prin fuziune . Racordurile pentru teava Aquatherm verde pot fi verificate prin presiune hidraulică sau puse în funcțiune imediat după fuziunea lor, eliminand astfel timpii de așteptare.

Produsele sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni de la 16 mm la 450 mm diametrul exterior. Această paleta largă de țevi și fitinguri oferi soluții ideale și adecvate pentru toate domeniile de aplicare si impresioneaza datorita tehnologiei sale de conectare simplă și eficientă.

ppr3

Technologie compozit
Aquatherm a dezvoltat o metodă de producție, realizând integrarea unui amestec special, r
ezultatul acestei tehnologii inovatoare fiind un compus unic cu proprietati deosebite.

Rezultatul fuziunii de țevi și montaj este un material inseparabil ce uneste componentele sistemului. Teava verde Aquatherm este fabricata din polipropilenă PP – R , un material orientat spre viitor si non- poluant.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *