Țeavă PEX cu barieră de oxigen Vision – Rezistență crescută, conductivitate termică redusă

Ia-ți acum țeavă PEX cu barieră de oxigen Vision, roșie, folosită pentru instalațiile de încălzire. Polietilena reticulată are o bună stabilitate în timp, nu este afectată de apele agresive, nu corodează și nu există pericolul modificării secțiunii de trecere a fluidului datorat depunerilor. Datorită compozitiei, țeava nu este afectată de coroziunea electrochimică.

Bariera de oxigen de tip EVOH (copolimer etilena-alcool vinilic) asigura un grad ridicat de protectie impotriva difuziei de oxigen in instalatie, asigurand astfel, o functionare indelungata pentru celelalte elemente componente ale sistemului de incalzire.TEAVA ROSIE PEXa

Avantaje:

– rezistenta chimica si electrochimica

– rezistenta la abraziune

– stabilitate in timp

– rezistenta la coroziune si la depuneri

– conductivitate termica redusa

Ţevile PEX cu barieră de oxigen reprezintă cu siguranță cea mai bună alegere pentru încălzirea în pardoseală. Acest lucru se datorează flexibilității PEX-ului care face conductele extrem de uşor de montat. Bariera de oxigen este un strat protector aflat în interiorul structurii ţevii care nu permite difuzia oxigenului în apa care ajută la încălzire. Acest lucru se traduce prin faptul că nu vom avea bule de aer în circuitul de încălzire.

Țevie PEX cu barieră de oxigen Vison vă ajută să prelungiţi viaţa echipamentelor prin îndepărtarea oxigenului care ar putea coroda componentele metalice ale circuitului. Ţeava PEX cu barieră de oxigen Vision este disponibilă la un preţ excelent pentru a vă permite să vă bucurați de proprietăţile sale.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 769 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *