Țeavă PEX cu barieră de oxigen Vision – Rezistență crescută, conductivitate termică redusă

Actualizat la 25 March, 2021 at 01:10 pm

Ia-ți acum țeavă PEX cu barieră de oxigen Vision, roșie, folosită pentru instalațiile de încălzire. Polietilena reticulată are o bună stabilitate în timp, nu este afectată de apele agresive, nu corodează și nu există pericolul modificării secțiunii de trecere a fluidului datorat depunerilor. Datorită compozitiei, țeava nu este afectată de coroziunea electrochimică.

Bariera de oxigen de tip EVOH (copolimer etilena-alcool vinilic) asigura un grad ridicat de protectie impotriva difuziei de oxigen in instalatie, asigurand astfel, o functionare indelungata pentru celelalte elemente componente ale sistemului de incalzire.TEAVA ROSIE PEXa

Avantaje:

– rezistenta chimica si electrochimica

– rezistenta la abraziune

– stabilitate in timp

– rezistenta la coroziune si la depuneri

– conductivitate termica redusa

Ţevile PEX cu barieră de oxigen reprezintă cu siguranță cea mai bună alegere pentru încălzirea în pardoseală. Acest lucru se datorează flexibilității PEX-ului care face conductele extrem de uşor de montat. Bariera de oxigen este un strat protector aflat în interiorul structurii ţevii care nu permite difuzia oxigenului în apa care ajută la încălzire. Acest lucru se traduce prin faptul că nu vom avea bule de aer în circuitul de încălzire.

Țevie PEX cu barieră de oxigen Vison vă ajută să prelungiţi viaţa echipamentelor prin îndepărtarea oxigenului care ar putea coroda componentele metalice ale circuitului. Ţeava PEX cu barieră de oxigen Vision este disponibilă la un preţ excelent pentru a vă permite să vă bucurați de proprietăţile sale.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *