Te pregătim pentru vară! Ia-ți un aparat de aer condiționat Romstal Habitat și primești gratuit modulul Wi-Fi care te va ajuta să-l controlezi de la distanță

Incepand cu 1 Iunie 2020 clientii finali, partenerii (posesori de card Romstal partener), Reprezentantele si Francizele Romstal vor primi cadou la fiecare aparat de aer conditionat Habitat WI-FI achizitionat, un modul Wi-Fi. Campania “Aer conditionat Habitat WIFI + modul WI-FI” se va desfasura pana la finalul lunii iulie in limita stocului disponibil.

HABITAT AC 2020Profita si tu de oferta Romstal! Achizitioneaza un aparat de aer conditionat Habitat, de tip monosplit cu inverter, la un pret excelent si primesti modulul WI-FI care iti permite sa-l controlezi de la distanta in mod gratuit.

Vara va fi mai usor de trecut cu unul din aparatele de aer conditionat Habitat incluse in campanie. Avem aparate AC de diverse puteri (9000 BTU, 12000 BTU, 18000 BTU, 24000 BTU) care sa deserveasca cu succes mai multe tiputi de locuinte in functie de suprafetele acestora. Noile aparate de aer conditionat Romstal Habitat se remarca prin modul economic si eficient de functionare. Iar unul dintre avantajele majore este ca, prin intermediul modulului Wi-FI pe care il veti primi in oferta, il veti putea controla mai usor si mai precis. Astfel aparatul de aer condiționat Romstal HABITAT va putea fi programat si gestionat prin intermediul unei interfete simple direct de pe telefon. Nu veti avea nevoie decat de o conexiune la internet si veti putea porni, opri sau seta aparatul prin intermediul telefonului dumneavoastra. Tehnologia moderna implementata permite funcția de verificare a erorilor, precum și funcția energy, ce permite verificarea lunara a consumului de energie.

Romstal Habitat este un aparat AC silentios care dezvolta o eficienta marita in comparatie cu aparatele de aer conditionat traditionale. Acesta vine echipat cu R32,un freon sintetic, de substitutie definitiva (hidrofluorocarburi) care nu contine clor in molecula (CH2F2, difluormetan). Acest tip de freon nu afecteaza mediul si este printre principalele fluide frigorifice pentru viitor transportand in mod eficient caldura.

R32Profita de campania Romstal si ia-ti un aparat de aer conditionat de incredere care sa te racoreasca multe veri de acum inainte dar care te va ajuta la nevoie si cu incalzirea pe timpul iernii!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *