Tapetul superlavabil KOLIZZ-ART redă strălucirea și eleganța locuințelor

În momentul în care v-ați plictisit de look-ul locuinței și v-ați săturat să tot schimbați culoarea vopselei lavabile pentru pereți trebuie să știți că a venit momentul pentru a conferi mai multă autenticitate și rafinament locului pe care-l numiți acasă optând pentru decorarea cu un model deosebit de tapet.

KOLIZZ-ART, recunoscut producător de tapet, vă propune gamele de modele de tapet EXQUISITE și BRILLIANCE, care, precum sugerează și numele, sunt reprezentate de un stil luxos, intens, somptuos și glamuros.

Modelul de tapet EXQUISITE se distinge prin foarte multe calități. În primul rând vorbim despre calitatea înaltă a materialului. Tapetul este confecționat din vinil, ceea ce îl face să fie super lavabil. Prin aceasta tapetul este mult mai practic față de alte variante de decorare a pereților. Rezistă mult mai bine și poate fi curățat cu ușurință. În caz de deteriorare este simplu de înlocuit și nu presupune tot deranjul și murdăria pe care o presupune văruirea clasică.Designul imprimeului este unul cu totul aparte, ce va încânta privirile oricui. Modelul este realizat din linii curbate, având o textură lucioasă și satinată, pe un fond mat. Această combinație de texturi crează dinamism și are un efect vizual interesant. Culoarea caldă și plăcută, în tonuri de cafe au lait, este potrivită pentru a lumina un living anost și ai reda vioiciune. Nuanța naturală este ușor de asortat cu alte obiecte de decor, accentuând frumusețea acestora. Cu o estetică rafinată, patern-ul liniilor au o alură mlădioasă, care conferă o senzație de relaxare și confort. Cu acest tapet, orice încăpere va prinde viață și personalitate. Se asortează foarte bine cu mobilier clasic din lemn și pune în valoare originalitatea camerei.

Strălucirea și eleganța este ceea ce caracterizează modelul de tapet din gama BRILLIANCE de la KOLIZZ ART. Motivul tapetului este reprezentat de forme ce amintesc de interioarele grandioase ale marilor conace și palate, ducând cu gândul la stilul aristocrat. Puteți conferi încăperilor un accent de sofisticare, pentru un ambient cu adevărat deosebit.

Designul tapetului urmărește să confere un stil extravagant, potrivit persoanelor cu gusturi excepționale. Ceea ce face acest tip de tapet să fie unic este faptul că are încorporat perluțe din sticlă. Acestea oferă o strălucire spectaculoasă, care nu este totuși deranjantă. Precum mici picuri de apă, perlele de sticlă reflectă lumina în mod discret și subtil. Tapetul are capacitatea de a crea un ambient deosebit, fără investiții în alte elemente de decor. Deoarece broderia acestuia este bogată, veți obține un stil grandios pentru încăpere, fără a o încărca.

Senzația unei lumi magice este cea care vă va copleși, înconjurat de acest model senzațional. Strălucire mistică a acestuia amintește de sclipirea rece a lunii, fiind ideală pentru un decor simplu și special. Cularea argintie emană o lumină rece, iar perlele de sticlă contribuie la difuzarea acesteia pe întreg materialul, creând impresia unui ocean învălurat.

Tapetul este potrivit pentru amenajarea unui living elegant, unui birou deosebit sau unui salon. Aspectul estetic pe care îl conferă va accentua frumusețea și stilul încăperilor. Modelul se asortează cu mobilier în stil clasic, pentru a scoate în evidență perfecțiunea acestuia.Exprimați-vă personalitatea cu ajutorul acestui tapet, ce atrage atenția în mod deosebit. Oricine va admira eleganța acestuia și modelul remarcabil.

Senzațional, exuberant, superb, magnific, sunt câteva din superlativele ce caracterizează modelele de tapet de la KOLIZZ-ART! O alegere ideală pentru o cameră cu un stil unicat și deosebit!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *