#SuporterMeserias – Romstal alături de România

Romstal a sustinut Echipa Nationala la Meciul cu Insulele Feroe din Cluj. La standul Romstal din Piata Unirii, am strigat impreuna “Hai Romania!”, am masurat viteza sutului, am premiat participantii la concursuri si am plecat cu totii in mars spre stadion.

Mai mult, Romstal a acordat 70 de bilete duble suporterilor care au participat la campania desfasurata de compania noastra si care s-au inscris gratuit pe site-ul www.romstal.ro/fotbal. Ei au fost cei care s-au bucurat de titlul de #suportermeserias.

#suportermeserias


Am tinut sa incurajam nationala de fotbal în debutul campaniei de calificare pentru Euro 2020 iar fotbalistii romani ne-au rasplatit cu o victorie categorica. Castigatorii bileletelor oferite de Romstal s-au bucurat si de kitul cadou pe care l-au primit, format din tricou, fular si bete gonflabile. Ei au descoperit o atmosfera minunata si s-au angrenat activ in sustinerea nationalei.

Romstal te invita sa ramai aproape! Si la meciurile viitoare ale Romaniei vom continua sa oferim bilete, premii si sa te bucuram cu alte surprize. Actiunile vor fi anuntate in zilele premergatoare partidelor. Fii #suportermeserias, vino alaturi de noi si striga “Hai Romania!”.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *