Super ofertă la Romstal – Aparat de aer condiționat Habitat de 9000 btu la doar 1350 de lei

Vino acum la Romstal si achzitioneaza un aparat de aer conditionat Habitat, de tip monosplit cu inverter, la un super pret! Si nu uita, modulul WI-FI care iti permite sa-l controlezi de la distanta este gratuit!Aparat aer conditionat Habitat

Aparatul AC Romstal Habitat este extrem de usor de instalat, datorita noii placi de montaj si a carcasei spatioase, ce permite acces usor la conexiuni, filtre, reducand timpul de montare si curatare.

Tehnologie avansată pentru un confort sporit

Acum poţi avea acasă temperatura dorită indiferent de sezon! Noul aparat de aer condiţionat Romstal Habitat funcţionează economic si eficient! Îl poţi controla de la distanţă datorită tehnologiei wifi! Echipat cu un motor cu tehnologia DC Inverter, HABITAT asigură o performanţă stabilă, de clasa A++ la răcire si A+ la încălzire.

CONTROLEAZĂ-L DE ORIUNDE AI FI!

Aparatul de aer condiționat Romstal HABITAT cu Wi-Fi poate fi programat și gestionat direct de pe telefon. Astfel, dacă există o conexiune la internet, aparatul poate fi oprit ⁄ pornit și setat prin intermediul telefonului. De asemenea, aparatul beneficiază de funcția sleep, funcția de verificare a erorilor, precum și funcția energy, care permite verificarea lunară a consumului de energie.

Unităţile cu tehnologia DC Inverter:

  • Au eficienţă mărită în comparaţie cu aparatele de aer condiţionat tradiţionale;
  • Au durata de viaţă extinsă pentru componente;
  • Elimina fluctuaţiile vizibile de sarcină, ceea ce le face sa fie mai silenţioase şi reduc costurile de operare dar si numărul defecţiunilor;
  • Îşi schimbă capacitatea în timpul utilizării, în funcţie de nevoia de confort a utilizatorului şi creează condiţiile perfecte în încăpere;
  • Funcţionează fără probleme chiar şi în situaţii meteorologice extreme.

Romstal Habitat este echipat cu R32

Agentul frigorific de generatie viitoare. R32 este un freon sintetic, de substitutie definitiva (hidrofluorocarburi) care nu contine clor in molecula (CH2F2, difluormetan). Acest tip de freon apartinand clasei hidroflurocarburi (HFC) nu afecteaza mediul si este printre principalele fluide frigorifice pentru viitor, care transporta in mod eficient caldura si are un impact redus asupra mediului.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 769 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *