Super baia toamnei! Alege pachetele de la Romstal și beneficiază de reduceri imediate

Specialiștii Romstal ți-au pregătit câteva surprize în această toamnă! Ei au format câteva pachete speciale pentru cei care doresc să-și renoveze băile cu sanitare moderne de cea mai bună calitate. Pentru cei care doresc o baie simplă doar cu lavoar și baterie, vas wc și cadă și baterie de cadă, recomandăm pachetul de baie Mira- Freya. Acesta este format din lavoar cu picior Mira, baterie pentru lavoar Nico, vas wc Mira cu rezervor 3/6 l și capac, și cadă Freya cu suport plus baterie de cadă/ duș Nico.Pachete sanitare Romstal

Pachetul vine la un preț excelent de numai 999 de lei. Dacă ați fi achiziționat separat toate componentele pachetului ați fi plătit 1128 de lei.

Cel de-al doilea pachet pregătit de Romstal este unul pentru băi deosebite. În componența acestuia avem un lavoar din seria Deep by Jika cu semipicior șui baterie Triton. Acestora li se adaugă un vas wc suspendat rimless din seria Mio. Vasul de toaletă vine echipat cu capac. De asemenea, vă punem la dispoziție un rezervor încastrat cu plăcuță River.Pachete de obiecte sanitare pentru baie

Baia nu ar fi completă fără cada Voluta cu suport pentru căzi acrilice și peretele de duș Miriam. Pentru ca dușul să fie unul de neuitat pachetul conține și coloana de duș Triton cu baterie și pară de duș. Întregul pachet vă aduce o reducere substanțială de peste 1000 de lei. Dacă îl comanzi chiar acum din magazinul nostru online vei plăti doar 2900 de lei în loc de 3977 de lei. Râmâneți alături de Romstal pentru multe alte promoții și pachete de toamnă!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 777 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *