Stati acasa, in siguranta. Romstal este alaturi de voi!

Trecem printr-o perioada dificila si provocatoare.  Obiectivul nostru e sa ramanem aproape de voi, sa raspundem cum putem mai bine solicitarilor si nevoilor voastre, insa fara a face rabat de la siguranta si protectia in ceea ce privete sanatatea!

E important sa ne documentam din surse sigure, sa avem acces la informatii corecte si sa actionam conform recomandarilor si reglementarilor in vigoare.

Am facut pentru voi un portal cu informatii. Acceseaza-l pentru a fi curent cu toate actiunile intreprinse de Romstal pentru a continua colaborarea cu voi in aceasta perioada si in acelasi timp pentru a avea grija de sanatatea voastra si a angajatilor nostri.

Iata si alte recomandari de site-uri de unde va puteti lua informatii referi­toare la aceasta perioada:

  • Proiectul cemafac.ro este a doua solutie lansata, parte dintr-un ecosistem de sase solutii digitale dezvoltate de voluntarii Code for Romania, menit sa lupte cu efectele COVID-19. Alaturi de datelazi.ro si stirioficiale.ro, proiectul cemafac.ro completeaza ecosistemul COVID-19, punct central de informare despre efectele pandemiei in Romania.
  • stamacasa.ro este o solutie digitala cu ajutorul careia reducem suprasolicitarea  numerelor de urgenta, colectam rapid informatii de la o populatie foarte mare  si facilitam astfel o evaluare constanta a situatiei, oferind sprijin in managementul cazurilor pentru autoritati.
  • datelazi.ro este locul unde vei afla dimensiunea corecta a efectelor cauzate de Covid-19 in Romania, direct din surse oficiale, diminuand panica si dezinformarea prin stimularea transparentei;
  • rohelp.ro este o solutie digitala cu ajutorul careia se va putea face colectarea coerenta si in siguranta a ajutoarelor, de orice fel, prin conectarea ONG-urilor abilitate cu oferta de resurse pusa la dispozitie.
  • diasporahub.ro este platforma digitala cu ajutorul careia reducem suprasolicitarea numerelor de urgenta, colectam rapid informatii de la o populatie foarte mare si vom facilita o evaluare constanta, oferind sprijin in managementul cazurilor pentru reprezentantii autoritatilor romane in tara de resedinta.

Intelegandu-ne reciproc si implicandu-ne responsabil vom depasi cu bine aceasta perioada!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

One thought on “Stati acasa, in siguranta. Romstal este alaturi de voi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *