Solutii pentru curatarea produselor sanitare

Actualizat la 17 May, 2016 at 09:34 am

Cumpararea unei cazi sau cadite de dus ori a unui set de obiecte sanitare se face doar de cateva ori in viata dar curatarea si ingrijirea lor ajungem sa o facem mult mai des. Pentru a fi eficienti si a face baia sa arate ca noua trebuie sa folosim produse de curatare de calitate si specializate pentru fiecare activitate. Cu o solutie vom curata cada din acril iar cu alta obiectele sanitare din portelan. In acest material va vom prezenta cateva produse pentru curatare si va vom dezvalui care sunt intrebuintarile lor specifice. Fiind unul dintre cei mai mari furnizori de obiecte sanitare de pe piata interna si nu numai, Romstal are in oferta sa atat cazi de baie cat si produse pentru ingrijirea lor, cabine de dus si solutii pentru intretinere lor. Vom incepe expunerea de astazi cu doua produse care nu curata ci desfunda tevile. Prezentate sub forma de granule ori substante lichide aceste produse sunt folosite mai devreme sau mai tarziu in aproape orice baie. Pentru a vedea preturile produselor prezentate este suficient sa faceti click pe imaginea sau titlul lor.

Granule pt desfundarea tevilor de scurgere, 0.6g

Solutie pt desfundarea tevilor de scurgere, 1l

-GRANULE PT DESFUNDAREA TEVILOR DE SCURGERE, 0.6g
-SOLUTIE PT DESFUNDAREA TEVILOR DE SCURGERE, 1L

Pentru a mai amana putin prezentarea produselor care fac subiectul acestui material presupunem ca abia am terminat de amenajat baia si trebuie sa facem curatenie. Stim cu totii ca instalatorii si mesterii sunt buni la orice dar nu la curatenie asa ca va propunem doua solutii pentru indepartarea cimentului si a siliconului folosit la lucrarile de amenajare a baii.

Solutie pt indepartarea siliconului, 250ml

Solutie pt indepartarea cimentului, 1l

-SOLUTIE PT INDEPARTAREA SILICONULUI, 250ml
-SOLUTIE PT INDEPARTAREA CIMENTULUI, 1L

Intram in miezul problemei si va prezentam armele noastre secrete pentru intretinerea obiectelor sanitare, cazilor de baie si cabinelor de dus. Sunt oferta chiar si produse pentru curatat gresia sau geamurile si oglinzile caci altfel unde s-ar mai reflecta intreaga stralucire a baii.

Solutie pt ingrijirea gresiei, 1l

Solutie pt curatat geamuri si oglinzi, 0.5l

-SOLUTIE PT INGRIJIREA GRESIEI, 1L
-SOLUTIE PT CURATAT GEAMURI SI OGLINZI, 0.5L

Curatarea cazii a fost intotdeauna o problema in orice baie si daca e sa fim sinceri trebuie sa recunoastem ca cel mai probabil din cauza dimensiunilor mari. Cazile simple si cazile de hidromasaj au acum solutii diferite pentru curatare. Substanta folosita pentru curatarea cazilor de baie cu hidromasaj indeparteaza germenii, bacteriile, ciupercile si alte microorganisme, curata duzele si tevile, prevenind depunderile si aparitia mirosurilor neplacute. Deja parca miroase a curat NU?

Solutie pt curatarea cazilor cu hidromasaj, 1l

Solutie pt intretinere cazi acril, 0.5l

-SOLUTIE PT CURATAREA CAZILOR CU HIDROMASAJ, 1L
-SOLUTIE PT INTRETINERE CAZI ACRIL, 0.5L

Urmatoarele pe lista sunt cele mai importante produse. Un produs special pentru curatarea baii si a produselor sanitare si unul pentru depunerile de calcar si rugina. Aici deja de obicei e nevoie si de multa frecare si sudoare. Adaugam acestora si o solutie pentru prevenirea aparitiei mucegaiului. Cum spun doctorii e mai bine sa previi decat sa tratezi dar daca totusi aveti probleme cu mucegaiul vezi gasi in oferta noastra si un produs special creat pentru aceasta situatie si va lasam bucuria de a-l gasi printre toate produsele de curatare.

Solutie speciala pt curatarea baii si a obiectelor sanitare, 0.5l

Solutie pt curatat depunerile de calcar si rugina, 0.5l

Solutie de protectie impotriva mucegaiului, 0.5l

-SOLUTIE SPECIALA PT CURATAREA BAII SI A OBIECTELOR SANITARE, 0.5L
-SOLUTIE PT CURATAT DEPUNERILE DE CALCAR SI RUGINA, 0.5L
-SOLUTIE DE PROTECTIE IMPOTRIVA MUCEGAIULUI, 0.5L

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.