Fă-ți iarna mai frumoasă cu soba de tip șemineu Legno-Sole de la Romstal

Actualizat la 13 December, 2018 at 08:25 am

După cum deja știți, despre încălzirea casei trebuie să vorbiți cu noi! Dacă ați citit articolul nostru despre șeminee, vă doriți unul, dar nu aveți spațiul necesar pentru a-l instala, trebuie să luați în considerare o soluție foarte practică, soba de tip șemineu Legno-Sole. Aceasta îmbină excelent funcționalitatea și designul oferindu-vă atât căldura necesară în cameră cât și posibilitatea de a vă relaxa privind flacăra vie care vă încălzește trupul și sufletul.Soba tip semineu Legno Sole

Fabricată în Serbia, soba de tip șemineu Legno-Sole disponibilă la Romstal se remarcă prin aspectul slim și accesul usor la încărcarea cu combustibil. Ne referim aici la faptul că focarul este unul de dimensiuni mari și foarte ușor de accesat deoarece ușa acestuia se deschide până la 180 de grade. Soba Legno-Sole este capabilă să transmită căldură prin toată camera ajutându-vă să obțineți rapid o temperatură confortabilă. În ceea ce privește evacurea gazelor arse, procesul se face prin partea superioară, lucru care ajută la crearea de spațiu în încăpere.

Pentru funcționare se pot utiliza bușteni cu lungimi mai mari de 40 de cm deoarece aceștia se pot introduce în focar în diagonală. Soba tip șemineu Legno-Sole din oțel negru are două regulatoare de debit ale aerului care ajută la controlul vitezei și a puterii în focar.

Aceată sobă este o alternativă excelentă pentru șemineul tradițional pe lemne. Ea constituie un punct de atracție pentru orice încăpere atât din punct de vedere vizual cât și funcțional. Modelul deosebit de aspectuos te va ajuta să te bucuri de căldură naturală obținută direct prin arderea lemnelor și va aduce o atmosferă feerică în locuință.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *