#SmartBlackFriday – Pregătește-te din timp pentru Black Friday

Ca in fiecare an, in luna noiembrie am intrat in febra Black Friday, acest moment de entuziasm, pe care il asteptam inainte de sarbatori pentru a prinde o afacere buna, produsul acela scump pe care l-am dorit tot anul.

Wishlisturile incep sa se umple, conturile de cumparaturi on-line se reactiveaza si incepe vanatoarea plina de speranta si adrenalina pentru gadget-uri si tehnologii de ultima generatie: de la televizoare smart, telefoane, laptopuri si electrocasnice pana la haine si accesorii de brand.

Black Friday 2019 la Romstal

Noi la Romstal dorim sa-ti spunem ca Black Friday este si despre casa ta. O ocazie foarte buna pentru a prinde tehnologii de ultima generatie in incalzirea si climatizarea casei, amenajarea baii si placarile ceramice.

Poti gasi acum la pret de Black Friday centrale, cazane, boilere, baterii de baie termostatate, cronotermostate, radiatoare decorative, obiecte pentru amenajarea baii de la branduri de renume, gresie si faianta import Spania si Italia si multe alte produse care sa-ti asigure un plus de confort si eleganta.

Noi la Romstal ne dorim sa investesti intelept si sa ai cosul de cumparaturi pregatit pentru dimineata de  15 Noiembrie, cand lansam oficial Campania de Black Friday.

De aceea lansam si aceasta serie de postari #SmartBlackFriday in care iti prezentam beneficiile si avantajele acelor produse si tehnologii in care merita sa investesti.

Astazi vorbim despre bateriile termostatate.

Sunt baterii de cada sau dus, chiar si de lavoar, care mentin temperatura apei la un nivel presetat. In cazul variatiilor de presiune si temperatura din retea, bateria regleaza cantitatea de apa calda si apa rece, pentru a mentine parametrii prestabiliti.

Temperatura selectata este stabilita intr-o fractiune de secunda si mentinuta, eliminandu-se astfel posibilitatea oparirii sau, la fel de dureros, pe cea a unui dus rece. Beneficiile sunt cu atat mei evidente pentru familiile cu copii, pentru care siguranta in baie este o conditie obligatorie.

Baterie de cada termostatataNu mai sunt necesare reglaje redundante pentru a obtine temperatura dorita, limitandu-se astfel consumul de apa. In plus prelungesti durata de viata a centralei care nu mai trebuie sa porneasca/opreasca pentru a compensa variatia necesarului de apa calda in retea.

Vezi aici gama noastra de baterii si coloane de dus termostatate.

Verifica aici Ghidul complet al cumparaturilor de Black Friday la Romstal si fii sigur ca nu ratezi oferta noastra.

Nu uita, doar in luna noimenbrie avem transport gratuit la orice produs pentru comenzile on-line.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *