Sisteme de comanda pentru reglarea temperaturii – esentiale in sistemele de incalzire in pardoseala

Actualizat la 7 September, 2020 at 10:19 am

Uponor ofera o larga varietate de regulatoare de temperatura preasamblate. Acestea se instaleaza usor si rapid. Ele permit controlul eficient al energiei utilizate pentru furnizarea temperaturii cerute si, impreuna cu celelalte sisteme de control Uponor, reduc consumul de energie. Diferitele sisteme de control vor fi instalate direct in camera tehnica sau vor fi actionate de la distanta pentru reglajul diferitelor circuite de incalzire radianta. Pentru racirea eficienta a casei sau a biroului sunt necesari senzori de umiditate.

 

Solutiile de control si componentele regulatoarelor de temperatura de la Uponor se bazeaza pe un concept modular. Ele pot fi utilizate pentru incalzire si/sau racire pentru aproape orice tip de cladire; de la o casa unifamiliala pana la un complex de cladiri de birouri.

Reglarea temperaturii in fiecare camera se poate realiza in mod sigur daca temperatura agentului termic poate fi asigurata oricand. Regulatorul Uponor de racire/incalzire C-46 realizeaza controlul temperaturii prin masurarea conditiilor atmosferice. Regulatorul ofera solutii potrivite pentru fiecare aplicatie: pentru incalzire, racire sau pentru a pastra suprafetele exterioare fara zapada sau gheata. Puteti alege componente separate sau o unitate complet echipata care trebuie doar conectata la o sursa de energie.

Grupul de pompare Uponor Fluvia T Push-23 este conceput pentru controlul temperaturii constante al agentului termic în sistemele de încălzire prin pardoseală și/sau pereți în clădiri de locuit sau în anumite zone specifice a clădirii. Nici o altă altă aplicație pentru aceste grupuri de pompare nu este recomandată.Toate sfaturile care apar în acestă carte trebuie citite și însușite la utilizarea acestor produse. Instalarea se poate realiza cu colectoare de pe perete sau în dulapuri speciale. Ieșire: 3-10 kW

Uponor PUSH 23 B-W este un produs nou comercializat de Romstal in demersul sau de a promova metodele de incalzire eficiente ce folosesc ultimele tehnologii in domeniu.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *