Sisteme antiincendiu de la Romstal – Capete sprinkler

Actualizat la 20 November, 2018 at 03:12 pm

Dacă doriți să vă deschideți un magazin sau un club pentru tineret trebuie să știți că aveți nevoie să dotați locația cu sisteme antiincendii. Este cerința ISU pentru a primi autorizație de funcționare. Romstal va invită să aruncați o privire asupra sistemelor antiincendiu disponibile pe siteul nostru începând cu sprinklere, țevi, alarme, sirene, cutii hidrant accesorizate și terminând cu role de furtun.

Aceste elemente vă vor ajuta să luați măsurile de prevenție și protecție împotriva incendiilor. Cea mai bună soluție este achiziționarea unui sistem de control a incendiului, odată ce acesta a fost declanșat.

Dacă sistemele cu furtun de apă sau extinctor sunt relativ simplu de folosit, fiind indicate pentru spații mai mici, sistemele suspendate de stopare a incendiilor reprezintă o investiție ideală pentru prevenirea distrugerilor sau vătămărilor datorate focului în clădiri cu suprafețe mai mari. Ele pot fi folosite pentru clădirile publice, cum ar fi școlile, spitalele, instituțiile publice, dar și pentru clădirile particulare. Cu siguranță, optarea pentru un astfel de sistem va duce la evitarea unor posibile tragedii.

Un sistem cu sprinklere poate fi adaptat perfect și pentru depozite mari, unde se folosesc materiale inflamabile, precum lemnul, rumegușul, hârtia. Sprinklerele sunt special concepute pentru a reacționa promt, rapid și eficient pentru a nu permite răspândirea unui eventual incendiu.

Capul de sprinkler se montează pe verticală, având deflectorul în partea inferioară. Acesta respectă standardul european de funcționare pentru sisteme antiincendiu furnizând o cantitate mare de apă pe minut la o presiune care să stingă rapid un eventual incediu. Declașarea se efectuează rapid, sprinkler-ul având un coeficient RTI (Response Time Index) mai mic decât 50. Acest lucru îl face să răspundă foarte rapid, de îndată ce detectează o încălzire anormală în incintă. Temperatura de declanșare este de 68⁰C.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 727 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *