Siguranta si stil cu noile baterii termostatate Grohtherm 800

grohtherm 800Grohtherm 800 va permite sa experimentați beneficiilel unei baterii termostatate de calitate la un preț atractiv. Materiale de calitate,  design ergonomic si mai ales folosirea in condiții de siguranță sunt punctele forte ale noilor baterii termostatate Grohe.

Alaturi de finisajul stralucitor StarLight® crom, Grohtherm 800 beneficiaza de tehnologia GROHE TurboStat®, asigurând un duș de lux, la o temperatură constantă. Butonul SafeStop, setat la grohe-grohtherm-800-thermostatic-shower38ºC, impiedica copii sa modifice în sus temperatura apei si sa se opareasca, în timp ce butonul Eco ajuta la reducerea consumului de apă.

Mânerele ergonomice coferă o aderență bună în orice moment, chiar și cu mâinile ude sau cu săpun. Tehnologia Grohtherm 800 este disponibila in doua baterii pentru cada si dus sau in varianta doar pentru dus.

De la forma cilindrica pura a colectiei Grohtherm 3000 la entry levelul Grohtherm 800, Grohe confera o gama completa de modele menite sa se potriveasca oricaror cerinte in materie de design si calitate.grohe-grohtherm-800


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *