Și mai multe reduceri de la Romstal! Redecorează baia cu noi baterii, mobiliere și accesorii Kroner

Din nou alertă de reduceri! Acum este momentul să schimbați stilul băii dumneavoastră! Profitați de promoțiile de la Romstal pentru a vă achiziționa un nou mobilier de baie, baterii eficiente pentru lavorar, cadă sau duș plus alte accesorii care vă vor face experiența din baie într-una cu adevărat minunată.

Pentru un confort crescut baia are nevoie de cele mai bune produse. Nu putem face rabat la calitatea obiectelor care o mobilează. Optați pentru bateriile Kroner Triton pentru un stil modern și eficient. Dacă, în schimb, sunteți adepții unui stil clasic atunci seria Kroner Sterling reprezintă alegerea potrivită.

Reduceri baterii

Cele două serii de baterii sunt disponibile acum la prețuri reduse nefăcând în schimb rabat la performanță. Bateriile Kroner sunt concepute pentru a reduce semnificativ cantitatea de apă care se consumă. Performanțele sunt vizibile în costurile pentru factura la apă și chiar la energie. Alegând baterii Kroner vom contribui și la protecția mediului, reducând consumul excesiv de resurse.

Pe lângă calitățile ecologice și economice pe care le oferă, acestea se integrează cu ușurință în băile moderne, axate pe simplitate și eleganță discretă. Ele sunt robuste și rezistente, practice și perfecte pentru utilizare îndelungată. Bateriile își vor menține aspectul lucios chiar și după mult timp de întrebuințare, fiind ideale pentru familiile numeroase.

Dacă vă doriți o baie cu totul specială atunci prima măsură pe care trebuie să o luați este organziarea acesteia. Și cum să faceți acest lucru mai bine decât optînd pentru accesorii de baie KRONER din seriile Rio si Square aflate acum în promoție.

Reduceri accesorii de baie

Pentru a evita împrăștierea produselor și obiectelor pentru toaleta zilnică peste tot prin baie, etajerele, portpaharele, portsăpunurile, portprosoapele, portperiile sunt cele mai indicate produse. De asemenea puteți opta si pentru distribuitoare de săpun, porthârtie sau diverse agățătoare, toate cu reduceri de până la 20%. Accesoriile se potrivesc în orice tip de baie, accentuând finețea și rafinamentul acesteia. Designul lor urmărește linii geometrice, simple și precise, perfecte pentru băile minimaliste.

Nu în ultimul rând, vă invităm să profitați de reducerile la mobilierul de baie Kroner. Puteți alege produse cu preț redus din seriile Amelie, Anais și Agata, pentru a vă putea oferi opțiuni pentru stilul băii și implicit gustul dumneavoastră.

Avem disponibile corpuri de mobilier de baie de culoare inchisa dar si albe sau in nuante deschis de lemn. Mobilierele au ca pereche lavoare de compozit special concepute pentru un aspect perfect in amenajarea baii. Utilitatea acestor obiecte de mobilier este evidenta. În ele pot fi depozitate in ordine prosoape, produse pentru igiena personală sau orice alte accesorii necesare in baie.

Reduceri mobilier

Lavoarul este confecționat dintr-un material special, marmura compozită. Utilizarea marmurei compozite sau artificiale pentru producția de obiecte sanitare prezintă multiple avantaje. În primul rând are un aspect deosebit, foarte asemănător marmurei, ce conferă o notă de sofisticare încăperii. Deoarece achiziționarea marmurei naturale presupune cheltuirea unor sume considerabile de bani, marmura compozită este mult mai accesibilă. Oricine își poate permite cu destulă ușurință să decoreze locuința cu obiecte realizate din acest material.

Materialele de calitate, nuanțele felurite și designul funcțional, fac din acest seturi obiecte care vor completa baia in cel mai bun mod conferindu-i un stil inconfundabil.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 777 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *