Seturi de duș cu debit redus Ideal Standard – Împletirea confortului cu eficiența

Un set de dus marca Ideal Standard nu poate fi decat un produs deosebit. Bine construit cu materiale de calitate si dupa standarde inalte, setul de dus IdealRain ofera utilizatorului o experienta folositoare si placuta. Jetul de dus generos poate fi schimbat foarte usor cu alte doua moduri de pulverizare. Astfel apa poate fi concentrata in centrul parei de dus intr-un jet puternic sau raspandita uniform pe toata suprafata dusului.

Setul este este alcătuit dintr-o bară prevăzută cu suport pentru telefonul de duș și savonieră transparentă și telefon de duș cu furtun flexibil. Telefonul de duș funcționează cu consum redus de apă, fiind un element proiectat și cu funcție ecologică. Deoarece consumăm mai multă apă decât este nevoie, mai ales atunci când facem duș, este important să investim în produse de calitate, prevăzute cu sistem de reducere a cantităților utilizate. În acest mod contribuim atât la diminuarea cheltuielilor pentru facturi, cât și la reducerea emisiilor poluante.

Telefonul este prevăzut cu trei funcții speciale. Dacă nu dispunem de timp suficient, în special dimineața când ne grăbim, putem pune dușul pe modul ploaie torențială. Astfel dușul se va desășura mult mai repede pentru o senzație de revigorare garantată. În momentele când dorim să ne relaxăm putem comuta dușul pe modul ploaie, iar pentru un efect deosebit putem apela la modul masaj. Jetul puternic al funcției masaj are și rol anticalcar, îndepărtând eventualele depuneri.

Eliminarea depunerilor calcaroase este importantă pentru prelungirea duratei de viață a telefonului și pentru mențierea unei stări bune de funcționare. Altminteri pot apare defecte și deteriorări care afectează rezistența acestuia. Telefonul din aceste seturi poate rezista mai mult timp datorită mecanismului de îndepărtare a calcarului, nefiind nevoie să fie schimbat des.

Setul completează cu succes orice tip de cabină de duș. Conceput pentru a fi simplu de instalat și practic, acesta va facilita considerabil utilizarea dușului. Suportul glisant pentru telefonul de duș asigură poziționarea comodă a telefonului și ajustarea poziției la unghiul dorit. Savoniera este un accesoriu foarte practic care constituie un bun suport pentru săpun, gel de duș sau șampon.

Setul de dus Idealrain este ingenios proiectat si fabricat cu precizie pentru a va ajuta sa reduceti consumul de apa fara a compromite confortul, bucuria utilizarii sau fiabilitatea.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 771 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *